Airbnb usluge

Pripremljeni obroci na lokaciji: El Segundo

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge pripreme obroka

Izuzetne pripreme za Ma 'Jestic

„Kraljevski okusi, svježe izrađeni. Doživite luksuz Exquisite Preps by Ma 'Jestic.”

Prilagođena posebna ishrana od strane nutricionista Šef kuhinje LaLa

Izrađeno za keto, paleo, dijabetičare, veganske, post-op i još mnogo toga. Ukusni, ljekoviti obroci prilagođeni vašim ciljevima, ograničenjima i životnim potrebama.

Kathleen: eklektična globalna kuhinja

Kreiram inovativne jelovnike koji prikazuju sezonske sastojke.

Milly: autohtoni meksički i globalni jelovnici

Moj posao je fokusiran na obalne jelovnike koji unose okus Meksika na svaki tanjir.

Uzvišeni branč, večere i ispaša kuhara Tyja

Doživljaj privatnog kuhara kao nijedan drugi, koji nudi luksuzne namaze za branč, elegantne stolove za ispašu i večere s više jela, odabranih i kuhanih samo za vas.

Chloe: rustikalne sezonske gozbe

Obučila sam se u Michaelovom restoranu u okviru finaliste nagrade James Beard, Miles Thompson.

Obrok od farme do stola od kuhara Davea

Uživajte u prilagođenom iskustvu objedovanja od farme do stola s kuharom Daveom. Svaki meni izrađujem koristeći najkvalitetnije sastojke, prilagođene vašim gostima i stilu vaše proslave.

Zdravi sezonski restorani s nutricionističkim kuharom Cateom

Iskustvo objedovanja u vlastitom domu uz pomoć sezonskih sastojaka lokalnog porijekla.

Svjesni obroci Ryana

Obožavam svjesno kuhanje koje inspiriše samopouzdanje i promjene načina života.

Kalifornijska ranchero kuhinja by Cam

Kao vlasnik restorana Tarrare's, ugostio sam 200 gostiju i kuhao za slavan par.

Kevinove kreacije urbane ostave

Uklapam korijene gostoprimstva s kulinarskim vještinama profinjenim u kuhinjama kao što je James Republic.

Praktična i ukusna domaća jela tokom vašeg boravka

Lokalni profesionalci

Uživajte u svježim, domaćim jelima dostavljenim do vas za objedovanje bez muke

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva