Upravljanje korisničkim računom
Upravljanje korisničkim računom
Uređivanje ili promjena podataka
- Kako mogu resetovati ili promijeniti lozinku?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako se uređuje profil ili postavke korisničkog računa?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Imam dva računa. Mogu li ih spojiti?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako mogu promijeniti e-mail adresu kojom se koristim za Airbnb?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako urediti broj telefona na korisničkom računu?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako mogu povezati Facebook i Google sa svojim korisničkim računom na Airbnbu?članak s informacijama za pomoć korisnicima
Deaktiviranje ili brisanje
- Kako mogu deaktivirati ili izbrisati svoj račun?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako, kao korisnik Airbnba, mogu ostvariti svoja prava nosioca podataka?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Može li Airbnb deaktivirati moj račun?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Šta znači kad Airbnb zatvori moj korisnički račun domaćina?članak s informacijama za pomoć korisnicima
Obavještenja
Poslovno putovanje
- Kako se mogu povezati s korisničkim računom svoje firme na Airbnbu?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako mogu poništiti ili ponovo povezati svoj e-mail s Airbnbovim korisničkim računom?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako mogu integrisati svoj korisnički račun na Airbnbu za poslovne korisnike sa Concur Travel?članak s informacijama za pomoć korisnicima
Airbnbov časopis
Pozvani korisnici
- Mogu li pozvati nekoga da se pridruži Airbnbu?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako mogu rezervisati smještaj koristeći popust na putovanja ostvaren pozivanjem prijatelja?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Zašto nakon registracije na Airbnbu nije dodijeljen popust za putovanje za pozvane korisnike?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako funkcioniše program Ambasador?članak s informacijama za pomoć korisnicima