Airbnb usluge

Catering na lokaciji: Levallois-Perret

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge cateringa

Moderni mediteranski okusi od Salme

Brendovi Céline, Guerlain i Louis Vuitton koristili su moje usluge cateringa.

Restoran La Table de Fatiha Otkrijte našu fuzijsku kuhinju

La Table de Fatiha, to je: Autentična kuhinja, pripremljena od svježih i sezonskih proizvoda, recepti inspirisani francuskom i orijentalnom gastronomijom, prilagođena pratnja

Gozbe i poslastice šefa kuhinje Nadije Khémir

Ketering za lijepe kuće LVMH, Chanel, Fun Radio itd…

Ketering po mjeri

Od dizajna menija do prezentacije jela, zajedno zamišljamo kuhinju koja odražava Vaš ukus, Vaše želje i duh Vašeg prijema.

Kulinarski užici od Delphine

Nudim francusko-mediteransku kuhinju za grupe od 4 do 150 ljudi.

TERREs Catering Flexitarien Paris

TERRE-ovi kombinuju gastronomsku i CSR posvećenost promovišući organske biljne proizvode, istovremeno integrišući sastojke životinjskog porijekla iz francuskih sektora koji poštuju žive.

Ugostiteljska hrana s prstima, za događaje

Ugostiteljstvo, potpisujem 100% domaću kuhinju sa svježim i sezonskim proizvodima: hranom za prste, dijeljenjem posuđa, kutijama spremnim za poziranje i elegantnom scenografijom za gurmanske trenutke

Amina: sezonske kulinarske usluge

Kao menadžer doma i događaja, kuhao sam za Lacoste i Bonne Maman.

Francusko-brazilski fuzijski meniji od Carle

Pripremam hranu inspirisanu svojim radom u restoranima sa zvjezdicama.

Sezonski kulinarski doživljaj od Pariza do Saigona

Dobro došli za moj sto, Podijelite sezonsko kulinarsko putovanje između Pariza i Saigona: velikodušan, živahan stol pun francusko-vijetnamskih okusa u kojem možete uživati zajedno.

Poboljšajte svoj boravak uz stručnu uslugu cateringa

Lokalni profesionalci

Usluga cateringa s ukusnom hranom dostavljenom s pažnjom, savršeno za svaku priliku

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva