Gurmanska sjećanja s Dylanom
Dopustite mi da unesem osjećaj topline i gostoprimstva u vaš Airbnb, kao i ukusnu HRANU!
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Dana Point
Dostupno u smještaju
Banket za događaj
KM167 KM167 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM4.153
Uživajte u širokoj lepezi odabranih predjela, glavnih jela, salata i deserta koji se služe u stilu banketa za zabave, rođendane, vjenčanja i druge veće događaje.
Gurmanski obrok od 4 slijeda
KM250 KM250 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM997
Uživajte u individualizovanom meniju koji je osmišljen na osnovu vaših preferencija, prehrambenih potreba i posebnih uspomena kako biste zaista kreirali savršen odmor. Uključuje desert!
Vrhunski Michelinov restoran
KM316 KM316 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.894
Uživajte u vrhunskom jelovniku s vrhunskim sastojcima kao što su A5 Wagyu, tartufi i riba sashimi kvalitete.
Možete poslati poruku domaćinu (Dylan) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
14 godina iskustva
Privatni kuhar u širem području Los Angelesa; godine u Michelinovim zvjezdicama, fina hrana, ketering.
Postignuće u karijeri
Iskustvo u restoranima s Michelinovom zvjezdicom i vrhunskim ugostiteljskim uslugama.
Edukacija i obuka
Odgojen u pokretu od farme do stola; mentor mu je bio kuhar John Maciliuvicius.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Dana Point, San Clemente, Huntington Beach i Newport Beach. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM250 Od KM250 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM997
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




