Jedite, da biste prešli u novu godinu

Meni koji će vas oduševiti: iznenađujući okusi, odvažne kombinacije i besplatna boca šampanjca za zdravicu — jer novu godinu treba dočekati sa ukusom... i lijepim „ćin ćin“!
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Greve in Chianti
Dostupno u smještaju

MangiAmo 2025

KM372 KM372 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.858
Predjelo: tacosi sa teriyaki škampima, kruditeom i narom, jakobove kapice sa noisette maslacem na pireu od čičoke Prvo jelo: Pici krema od školjki dvostruke konzistencije, bottarga i aromatični crumble Tartar od amberjaka sa rižom i šafranom zlatni list glavno jelo: CBT file ribe amberjack sa brokulom u kremastom sosu i mrkvom u maslacu Sorbet od limuna, goveđa čeljust u Bordeaux sosu, ukiseljeni Borrettane luk i čips od celera Bavarska pustinja od šampanjca Čokolada Tasmanijski biber na zlatu
Možete poslati poruku domaćinu (Alessandro) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
17 godina iskustva
kuhar u restoranu i tratoriji da Giotto
Postignuće u karijeri
kuhar sa solidnim iskustvom, pažnjom na kvalitetu i sezonskim sastojcima
Edukacija i obuka
Obuka u Njemačkoj i Italiji za hotele i restorane
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Florence i Bagno a Ripoli. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM372 Od KM372 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.858
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Jedite, da biste prešli u novu godinu

Meni koji će vas oduševiti: iznenađujući okusi, odvažne kombinacije i besplatna boca šampanjca za zdravicu — jer novu godinu treba dočekati sa ukusom... i lijepim „ćin ćin“!
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Greve in Chianti
Dostupno u smještaju
KM372 Od KM372 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.858
Besplatno otkazivanje

MangiAmo 2025

KM372 KM372 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.858
Predjelo: tacosi sa teriyaki škampima, kruditeom i narom, jakobove kapice sa noisette maslacem na pireu od čičoke Prvo jelo: Pici krema od školjki dvostruke konzistencije, bottarga i aromatični crumble Tartar od amberjaka sa rižom i šafranom zlatni list glavno jelo: CBT file ribe amberjack sa brokulom u kremastom sosu i mrkvom u maslacu Sorbet od limuna, goveđa čeljust u Bordeaux sosu, ukiseljeni Borrettane luk i čips od celera Bavarska pustinja od šampanjca Čokolada Tasmanijski biber na zlatu
Možete poslati poruku domaćinu (Alessandro) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
17 godina iskustva
kuhar u restoranu i tratoriji da Giotto
Postignuće u karijeri
kuhar sa solidnim iskustvom, pažnjom na kvalitetu i sezonskim sastojcima
Edukacija i obuka
Obuka u Njemačkoj i Italiji za hotele i restorane
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Florence i Bagno a Ripoli. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?