Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Stanton

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Andrewova jela i restorani u trendu

Uz trendovsku kreativnost, kreiram jela koja podižu radost i probude čula.

Prilagođeni okusi Nezaboravne noći kuhara Chara

Specijalizovan sam za kreiranje personalizovanih gastronomskih doživljaja koji slave okus, sezonalnost i kreativnost. Obučen za klasičnu i savremenu kuhinju, pružam doživljaj kvaliteta restorana

Daniellina privatna večera sa senzornim vozilima

Kreiram personalizovane doživljaje objedovanja koji spajaju visoku kuhinju s umjetnošću.

Julian: evropski okusi

Od latinoameričke do mediteranske i italijanske kuhinje, predstavljam sezonske sastojke.

Mediteranska gozba Maximiliana

Zatvorite oči i okusite mediteranska ostrva, koja su svježe poslužena vašim nepcima.

Lou: neobično kuhanje

Diplomirao sam Le Cordon Bleu i takmičar iz mreže hrane, stvaram uspomene kroz hranu.

Gastro-senzorni doživljaj kuhara Danielle

Svirat ću s vašim osjetilima kroz zvukove, muziku, teksturu, temperaturu, okuse i arome

Daveova fuzija kalifornijskog okusa

S dubokim kalifornijskim korijenima, spajam uticaje iz Amerike, Meksika, Maroka i Vijetnama.

Adina: veganski specijaliteti

Kuhar Adina je biljni kuhar, edukator i nagrađivani autor poznat po globalnim veganskim receptima koji spajaju wellness, kulturu i okus s inkluzivnim, hranjivim pristupom.

Vrhunski restorani i omakase kuhara Natea

Specijalizovani za restorane na Michelinovom nivou, privatne suši zabave i prilagođene jelovnike za degustaciju s omotenashi gostoprimstvom koje će uljepšati sve prilike.

Dwayne: okusi kreolsko-jugozapadne fuzije

Služio sam sportiste iz svakog NFL tima sa svojim jedinstvenim Cajun-meets-Southwest jelima.

Globalni okusi

Globalni okusi i lokalno majstorstvo s kuharom Eduardom

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva