Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: West Pleasant View

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: West Pleasant View

Šef kuhinje

Kulinarske zabave po vodiču za doživljaje

Šef kuhinje

Okusite svijet: svjetski obučeni kuhar

Ja sam Jarod, poznat i kao Chef Roilty, nagrađivani slavni kuhar s više od osam godina stručnosti u izradi izuzetnih gastronomskih doživljaja u Denveru i šire. Predstavljen sam i na Food Network i Bravo TV-u. Moje kulinarsko putovanje uključuje obuku u Italiji i Francuskoj, uključujući poznati École Ducasse u Parizu, i usavršavanje mojih vještina u ustanovama s Michelinovim zvjezdicama kao što je Joël Robuchon u Las Vegasu. Predstavljen sam na kulinarskim emisijama kao što su Beat Bobby Flay i Chopped, gdje sam pokazao svoju strast prema inovativnoj kuhinji. Oduševljen sam što mogu unijeti svoju stručnost na vaš stol, prilagoditi svako jelo vašim željama i kreirati nezaboravan obrok u udobnosti vašeg doma.

Šef kuhinje

Doživljaj luksuznih restorana s poznatim kuharom

Ja sam Jarod, poznat i kao Chef Roilty, nagrađivani slavni kuhar s više od deset godina stručnosti u izradi izuzetnih gastronomskih doživljaja u Denveru i šire. Predstavljen sam i na Food Network i Bravo TV-u. Moje kulinarsko putovanje uključuje obuku u Italiji i Francuskoj, uključujući poznati École Ducasse u Parizu, i usavršavanje mojih vještina u ustanovama s Michelinovim zvjezdicama kao što je Joël Robuchon u Las Vegasu. Predstavljen sam na kulinarskim emisijama kao što su Beat Bobby Flay i Chopped, gdje sam pokazao svoju strast prema inovativnoj kuhinji. Oduševljen sam što mogu unijeti svoju stručnost na vaš stol, prilagoditi svako jelo vašim željama i kreirati nezaboravan obrok u udobnosti vašeg doma.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva