Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Burlington

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Privatni kuhar Konrad

Francuski, italijanski, japanski fuzija, sezonski, degustacijski meniji, porodični stil.

Vaša prilika, vaš meni na Airbnbu

Red Seal Chef s 18 godina u finim restoranima, događajima i posebnim prilikama . Od gurmanskih obroka do priprema i jelovnika prikladnih za alergije, donosim vrhunske kulinarske vještine u vašu Airbnb kuhinju.

Kuhar Anthony – luksuzni privatni kuhar

Prilagođeni doživljaji objedovanja u domu s vrhunskim sezonskim sastojcima, promišljenom tehnikom, pažljivom uslugom i besprijekornim čišćenjem za večer bez stresa.

Od degustacije Michelina do obroka u porodičnom stilu koji nudi R A

U vaš dom ću ponijeti svoju obuku s Michelinovom zvjezdicom i iskustvo profesionalnog kuhara.

Privatni kuhar Alexander

Sezonska, duševna kuhinja, od farme do stola, lokalni proizvodi, profinjene tehnike.

Ava: privatni kuhar i elegantno uređenje stola

Donosim pažljivo osmišljene, sezonske jelovnike za odmor, privatne večere i intimne događaje.

Sezonski meni za degustaciju

Najbolji sastojci predstavljeni modernim tehnikama.

Kreacije inspirisane italijanskom kuhinjom koje je kreirao Alshaaf

Ja sam SSC u Oretti, vrhunskom italijanskom restoranu, i student kulinarstva.

Sezonski specijaliteti Jaynea

Nudim jelovnike od 3 i 4 kursa, od italijanske hrane do mediteranskih gozbi.

Andrey: mediteranska i italijanska kuhinja

Donošenje iskustva profesionalnog kuhara na vaš Airbnb s više od 15 godina kulinarskog iskustva

Andreyova kuhinja na drugačiji način

Ja sam globalno obučeni kuhar koji voli kreirati jedinstvene kulinarske jelovnike.

Vrhunski Harryjevi restorani

Radio sam u nekim od najboljih londonskih restorana, a sada pripremam hranu za kraljeve.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva