Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: London

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Italijanski jelovnici Giovannija

Kuhala sam u najboljim italijanskim restoranima, uključujući Al Ducu u centru Londona.

Sezonska biljna večera uz Maisie

Fokusiram se na sezonalnost, lokalne nabavke i prakse s niskim sadržajem otpada.

YUZU: meni za degustaciju kuhara u restoranu

Ja sam kuhar koji je radio na mjestima s Michelinovim zvjezdicama kao što je The Five Fields u Chelseaju.

Jednostavni sastojci, mnogo okusa Panagiotisa

Donosim vještine ovlaštene u vodećim restoranima i iz rada s renomiranim kuharima.

Sezonski obrok u stilu porodice ili bifea koji nudi Yuzu

Izrađujem živopisna, sezonska jela za okupljanja, osiguravajući da svaki obrok bude nezaboravan.

Alanovi klasični obroci i jelovnici za profinjenu degustaciju

Moje kuhanje ističe autentične okuse, moderne tehnike i najbolje sastojke.

Graciela: rimska kuhinja i globalni okusi

Spajam rimsku tradiciju s međunarodnim naglascima, izrađujući rafinirane, dobro zaokružene jelovnike.

Večernje zabave i jela koja priprema David

Pretvorit ću vašu lokaciju u kulinarsko utočište za večeru, djevojačku zabavu ili bilo kakvu proslavu.

Svježa domaća kuhinja Ane

Kreiram tople, utješne obroke koji okupljaju ljude, inspirisane porodičnim okupljanjima.

Britanska zabava koju nudi privatni kuhar u Londonu

Obučeni slastičar, koji radi kao privatni kuhar kako bi klijentima dostavljao personalizovane obroke

Italijanski i mediteranski fini restorani u društvu Giovannija

Kreiram vrhunske doživljaje s tradicionalnim i modernim mediteranskim ukusima.

Jedite kao rock zvijezda pored Mitcha

Kuham zdravu kuhinju koja održava performanse rock zvijezda spremnim, bez žrtvovanja ukusa.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva