Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Pariz

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Gustave: kulinarsko putovanje

Sarađivao sam s brendovima Moët Hennessy, Biotherme, Les Sources, Danone, Elle&Vire.

Adrienov sto

Kreiram ukusna jela koja evociraju emocije i donose radost svakom gostu.

Toshitaka Gourmet Alliances

Sarađivao sam s najboljim kuharima i zaradio zvijezdu 2017. godine.

Stuart: kreativni jelovnici za degustaciju

Ja sam kuhar koji je radio u kuhinjama od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Autentični doživljaj japanske hrane na području Pariza

Kao privatni kuhar, kuham porodicu i tradicionalne japanske tanjire kao što se nalazi u izakaya's

Francuska gastronomija kuhara Loïca Krimma

Kao kućni kuhar već 10 godina i 21 godina iskustva u kuhanju, nudim profinjenu i prilagođenu francusku gastronomiju koja će vaše obroke pretvoriti u izuzetne trenutke.

Ja ću biti vaš privatni kuhar na jedan dan

Prilagođeni meni, prilagođen vašim željama, za obrok ili cijelu sedmicu.

Vrhunska francuska kuhinja u društvu Killiana

Moj kulinarski pristup je precizan, kreativan i ekološki osviješten.

Život i savremena kuhinja Margot Beck

Strastveni kuhar, nudim živahnu i gastronomsku kuhinju, inspirisanu biljkama i organskim proizvodima, za savremeno i osjetljivo iskustvo.

Inspirisana francuska kuhinja, Christophe

Pozivam vas da doživite originalni doživljaj kroz prijateljsku kuhinju punu otkrića ukusa.

Francuski fini restorani u društvu Gustava

Radila sam u firmi L'Assiette Champenoise s Michelinovom zvjezdicom u Francuskoj i AIRA u Stockholmu.

Francuska fuzijska kuhinja s Cyrilom

Dobro zastupam hranu u Francuskoj i provokator sam kulinarskih emocija.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva