Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Oakville

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Vaša prilika, vaš meni na Airbnbu

Red Seal Chef s 18 godina u finim restoranima, događajima i posebnim prilikama . Od gurmanskih obroka do priprema i jelovnika prikladnih za alergije, donosim vrhunske kulinarske vještine u vašu Airbnb kuhinju.

Od degustacije Michelina do obroka u porodičnom stilu koji nudi R A

U vaš dom ću ponijeti svoju obuku s Michelinovom zvjezdicom i iskustvo profesionalnog kuhara.

Kuharev tanjir

„Donosim vještine koje sam usavršavao tokom duge karijere u vrhunskoj gastronomiji, spajajući jedinstvene karipske ukuse i sastojke kako bih stvorio prepoznatljiv kulinarski doživljaj na globalnoj sceni.”

Ava: privatni kuhar i elegantno uređenje stola

Donosim pažljivo osmišljene, sezonske jelovnike za odmor, privatne večere i intimne događaje.

Usluga privatnog kuhara od Chrisa Gironde

Najistaknutiji privatni doživljaj objedovanja u GTA-u, donoseći kvalitetnu hranu iz restorana u udobnost vlastitog doma

Sezonski specijaliteti Jaynea

Nudim jelovnike od 3 i 4 kursa, od italijanske hrane do mediteranskih gozbi.

Vrhunski Harryjevi restorani

Radio sam u nekim od najboljih londonskih restorana, a sada pripremam hranu za kraljeve.

Andreyova kuhinja na drugačiji način

Ja sam globalno obučeni kuhar koji voli kreirati jedinstvene kulinarske jelovnike.

John: mediteranska kuhinja puna začina

Bio sam izvršni kuhar u odmaralištu s 5 zvjezdica na Kajmanskim otocima.

Kreativna proslava Nicholasa

Nudim catering i fine restorane za sve vrste događaja.

Inovativni restorani Christophera

Globalne kuhinje su fokusirane na poljsku, francusku i italijansku kuhinju, prilagođene i profinjene.

Moderna mediteranska fuzija Graciele

Izrađujem elegantna, sezonska mediteranska jela na globalni način.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva