Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Perth Amboy

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Autentična italijanska kuhinja Francesca

Ja sam kuhar i muzičar iz Modene u Italiji.

Ernst okusi od polja do stola

Osnivač sam Bashir's Kitchen, usluge pripreme organskih obroka i cateringa.

Senzorni obroci kuhara Tonija

Ja sam samo majstor koji slika remek-djelo. Kuhinja? Moj studio. Vaš stol? Moja galerija. „Težim da inspirišem” druge da isprobaju različite koncepte popularnih jela; dajući im #ToniTwist, ako želite.

Sezonska večera lokalnog porijekla od Annabelle

Kuham prekrasna i zdrava jela napravljena od onoga što je u sezoni s farmi na sjeveru države. Sve je organsko napravljeno s ljubavlju i koristeći najkvalitetnije sastojke koje New York ima za ponuditi.

Natacha - okusi globetrottinga

Stručnjak za autohtone, moderne američke, francuske kuhinje i kulturnih gastronomskih putovanja.

Lala: štih kluba za večeru na istočnoj obali

Stavljam odvažne okuse Los Angelesa s karipskom toplinom i sofisticiranošću za jedinstvena jela.

Nikov ukus tri puta veći od ukusa

Okupljam ljude kroz svoju meksičku, američku i italijansku kuhinju.

Sezonska kuhinja i međunarodni okus - ChefSherm

Kreiram ukusna jela sa svježim sastojcima i začinima iz cijelog svijeta.

Espresso i catering by Breno

Nudim usluge s zanatskim jelima, specijalizovanim kafama, espressom i uparivanjem alkoholnih pića.

Kulinarski doživljaj kuhara Jamesa

Kuhanje u domaćem stilu za pripremu radosnih obroka koji približavaju porodicu i prijatelje.

Poboljšajte restorane u New Yorku

Obožavam meksičke, italijanske, američke, japanske, španske tapase i još mnogo toga.

Peruanska usluga restorana Magaly

Izrađujem autentična i umjetnička peruanska jela za nezaboravne jelovnike.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva