Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Phoenix

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Volkan: mediteranska meze i turska kuhinja

Mediteranska kuhinja, svježe bilje, maslinovo ulje, živopisni meze, globalna fuzija.

Dwayne: okusi kreolsko-jugozapadne fuzije

Služio sam sportiste iz svakog NFL tima sa svojim jedinstvenim Cajun-meets-Southwest jelima.

Chef 4 Your Ease

Privatni glavni kuhar; od meksičkih kuhinja do zvijezda i sportista s globalnim okusima.

Adamova kreativna vrhunska večera

Kreiram nezaboravne obroke kroz kreativnost, tehniku, kvalitet i održivost.

Simona - evropski kulinarski doživljaji

Ja sam sjeckani prvak u hrani koji je završio program kulinarskih umjetnosti u Norveškoj.

Svježa organska kuhinja sa Sandrom

Vlasnik sam firme za catering specijalizovanu za novoameričku i panmediteransku obalnu hranu.

Doživljaj objedovanja ličnog kuhara s kuharom Sashom

Uzimam svoju strast prema vrhunskim i lokalnim sastojcima kako bih stvorio sezonska jela prepuna ukusa!

Boemska fuzija Ehecalta

Moja kuhinja spaja domaće meksičke okuse s međunarodnim uticajima.

Obroci od grebena napravljeni od svježih sastojaka

Kuhar, pekar i instruktor s više od 10 godina iskustva. Kreiram svježu, ukusnu hranu od nule, inspirisanu svojim korijenima u Mexico Cityju i obukom u Španiji i SAD-u

Globalna kuhinja kuhara Stevea

Olakšavam vam „dovođenje kuhara”! Organizujem nezaboravne kulinarske doživljaje koji crpe tehnike i okuse sa svojih putovanja u 50 zemalja širom svijeta.

Jenn je uravnotežila fine restorane

Stavljam klasičnu obuku holističkim pristupom, stvarajući živopisne, lokalne jelovnike.

Chef Bibi's Comida Latina

Donosimo vam otvorenu vatru uzvišenu latinoameričku kuhinju.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva