Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Plainview

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Plainview

Šef kuhinje

Nashville

Stuart: roštilj u teksaškom stilu

16 godina iskustva Donosim decenije tradicije, izrade i odvažne okuse na svaki tanjir. Diplomirao sam na Državnom univerzitetu u Tennesseeju. Skriveni dragulji Nashvillea i druga prodajna mjesta pokrili su moje gastronomske kreacije.

Šef kuhinje

Zdravstveno osviješteni fini restorani Mary Luu

5 godina iskustva Ja sam privatni kuhar, programer recepata i sommelier specijalizovan za zdravstveno osviještenu hranu. Pohađao sam kulinarsku školu u New Yorku i obučavao se za Masa Takayama ad David Bouley. Radio sam u restoranima s Michelinovim zvjezdicama u New Yorku.

Šef kuhinje

Louisville

Tammy: Derby bourbon brunch

Volim kuhati i zabavljati se! Kao vlasnik jednog od najpopularnijih AirBNB lokacija u Louisvilleu, Captain's Cabin Bed & Breakfast, svakom gostu pružam gurmanski doručak i otmjeno iskustvo. 2018. godine sam objavio svoju prvu kuharicu, omiljene recepte Kapetanove brvnare. Čim je AirBNB pokrenuo AirBNB doživljaje, počeo sam nuditi časove kuhanja s bourbonom i časove izrade sapuna i Sudzy Fun koji su se pokazali vrlo popularni među posjetiocima i lokalcima. Ovo su bili najpopularniji doživljaji u regiji. Derby Brunch je sezonski favorit.

Šef kuhinje

Zacki: globalni okusi i južnjačka udobnost

37 godina iskustva Imam iskustva kao kuhar u restoranu, ličnog kuhara, ugostitelja i stilista hrane. Studirala sam na Epicurean Cooking School i Ma Cuisine Cooking School s Jonathanom Waxmanom. Osnovao sam Zacki's Culinary Creations i vodio restoran s ocjenom Zagat.

Šef kuhinje

Odenton

Karipska fuzija Kennetha

17 godina iskustva poznat sam kao bradati kuhar i moja strast i karizma proizilaze iz moje hrane. Studirala sam kulinarstvo na Umjetničkom institutu Washingtona i kuhala u vrhunskim restoranima. Bio sam lični kuhar na prvoj predsjedničkoj inauguraciji Baracka Obame.

Šef kuhinje

Chesapeake

Divine dining by Dessy

8 godina iskustva vodim vlastiti biznis, Ohso Royal Cuisines, gdje se fokusiram na pružanje luksuznih restorana. Studirala sam operativni menadžment na Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Služio sam VIP klijente i bio sam takmičar na takmičenju omiljenog kuhara kuhara Carle.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Seanova rafinirana italijanska i mediteranska večera

16 godina iskustva Ja sam kuhar koji je radio u menadžmentu u restoranima i privatnim klubovima uz obalu. Obučavao sam se u vrhunskim restoranima i privatnim klubovima, gdje sam ovladao italijanskom kuhinjom. Uspio sam pretvoriti svoju strast prema hrani u karijeri kulinarskog menadžmenta.

Francuska i italijanska kuhinja kuhara Lorenza

15 godina iskustva kao privatni kuhar, kuhao sam za slavne i goste koji nisu slavni i slavni ljudi širom svijeta. Studirala sam na svjetski priznatoj školi kulinarskih umjetnosti u Parizu. Unajmili su me da kuham za zvjezdanog sportistu prije njegovog NBA drafta.

Obrok od 3 slijeda koje je napravila Janeisha

8 godina iskustva sam se takmičio na vrhunskim festivalima hrane i pokrenuo svijeće za kulinarske mirise. Ja sam iskusan privatni kuhar koji je radio na jutarnjoj emisiji Rickey Smiley. Takmičio sam se u emisiji Food Network Canada, pokazujući svoje kulinarske vještine na nacionalnoj pozornici.

Rafinirana južnjačka jela Soli

Zdravo, ja sam Kim i ja sam vaš concierge. Moći ću vam pomoći da ugovorite rezervaciju i povežete vas s kuharom Byronom nakon što rezervišete! Uvijek me slobodno pitajte sve što vas zanima! Chef Soli ima kreativne i odabrane jelovnike za izvođenje s finesom. Uvrnuta i nadograđena hrana za utjehu. Neka dođe i pomogne vam da se još malo opustite. Vaši gosti će doživjeti nezaboravno iskustvo. Kuhanje sa strašću i bakljama kako bi svaki put bilo jedinstveno iskustvo. Ona je kulinarski institut za diplomu iz Virginije 2011. godine i ima diplomu saradnika iz kulinarske umjetnosti i nauke.

Juanov obrok na Michelinovom nivou

20 godina iskustva S obukom od Buenos Airesa do Francuske, donosim kreativnost i globalni dodir hrani. Obučavala sam se u Le Cordon Bleu, usavršavajući svoje vještine francuske gastronomije. Proveo sam 20 godina posjedujući vrhunske usluge argentinskih događaja.

Visoka kuhinja i kolumbijska fuzija Josea Luisa

10 godina iskustva nastojim ispričati priče kroz okuse i precizan pristup koji je ukorijenjen u umjetnosti. Svoje vještine sam usavršio na Kulinarskom institutu u Barceloni. Učio sam od poznatog kuhara koji je osvojio 21. sezonu vrhunskog kuhara.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva