
Kazuki priprema sušija
Podučavam tradicionalne tehnike pravljenja sušija kao što su nigiri, rola bojnih brodova i ručna rolnica.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Shinjuku City
Pruža se na lokaciji: Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Možete poslati poruku domaćinu (Kazuki) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
8 godina iskustva
Počeo sam u suši restoranu prije 25 godina i podučavao više od 6.000 studenata.
Predavao je 6.000 studenata
U posljednjih 8 godina sam ugostio i podučavao pravljenje sušija hiljadama studenata.
Naučen iz godina prakse
Obučen sam za tradicionalne metode u restoranu koji je stariji od 100 godina.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
4.94, 1.841 recenzija
Prikazano 0 od 0 stavki
Gdje ćete ići
Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Prefektura Tokio 160-0007
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 7 godina mogu prisustvovati, maksimalno 6 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?