Leyla: kreolska i mediteranska kuhinja
Radim s lokalnim proizvođačima i začinima radi ukusa i kvaliteta.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Cagnes-sur-Mer
Dostupno u smještaju
Prélasser dans la farandole
KM20 KM20 po gostu
Uživajte u okusima kokosovog flana i tartarea od ananasa sa starim rumom na degustaciji tipičnih otočnih deserta.
Užitak kreolskog tanjira
KM30 KM30 po gostu
Uživajte u svježini 2 krofne od bakalara, 2 samose od povrća, 2 kombava pileća čepa, 2 chili slatkiša i povrtnjaka.
Uronite u švedski sto na otoku
KM40 KM40 po gostu
Krenite na kulinarsko putovanje samosa povrća, krofni od bakalara, muslina od slatkog krompira i dimljene piletine, mini pržene piletine sa zelenim sosom i sendviča sa mini curry tunom.
Okupljanje crvene kobasice Fameux
KM49 KM49 po gostu
Uključite ležernu večeru uz piletinu colombo ili rumenilo za kobasice. Istaknite okuse Indijskog okeana i Sredozemnog mora.
Možete poslati poruku domaćinu (Leyla) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Radio sam kao lični kuhar kod kuće i na jahtama.
Bivši kuhar Alain Prosta
Bio sam privatni kuhar Alaina Prosta 2 godine.
Specijalizovana za kreolsku kuhinju
Usavršila sam svoju umjetnost u kreolskim i mediteranskim kuhinjama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Cagnes-sur-Mer. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene:
06100, Nica, Francuska
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





