Krys: sezonska fuzija

Koristim južnjački štih i svoju međunarodnu obuku kako bih vam pružio nevjerovatno iskustvo
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Nashville
Dostupno u smještaju

Brzi obrok

KM85 
Minimum za rezervaciju iznosi KM169
Malo predjelo Izbor bjelančevina za predjelo Mali desert

Doživljaj u restoranu

KM170 
Minimum za rezervaciju iznosi KM845
Počinjemo s izborom između dva predjela; vegetarijanskog i mesnog Idite na kurs supe i salate koji će biti sezonski i u skladu s odabranom kuhinjom Predjelo će biti između vegetarijanskog, odreska ili morskih plodova Dovršite desertom

Putovanje do zvijezda

KM305 
Minimum za rezervaciju iznosi KM845
Ova ponuda uzima sve favorite od poznatih ličnosti za koje sam rezervisao, uključujući Roberta Downinga mlađeg i donosi im život za vas
Možete poslati poruku domaćinu (Krysten) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Pomoćni kuhar u restoranu French Laundry, pomoćni kuhar u Saisonu, postavljen pod vodstvom Gordona Ramsaya
Postignuće u karijeri
Profesionalni kuhar koji je nominovan za Jamesa Bearda, najbolji novi kuhar u San Franciscu, vrhunska kuharica u San Franciscu
Edukacija i obuka
Imam klasičnu francusku obuku i odrasla sam kuhajući kajun u porodičnom restoranu
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Nashville i Franklin. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM85 
Minimum za rezervaciju iznosi KM169
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Krys: sezonska fuzija

Koristim južnjački štih i svoju međunarodnu obuku kako bih vam pružio nevjerovatno iskustvo
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Nashville
Dostupno u smještaju
KM85 
Minimum za rezervaciju iznosi KM169
Besplatno otkazivanje

Brzi obrok

KM85 
Minimum za rezervaciju iznosi KM169
Malo predjelo Izbor bjelančevina za predjelo Mali desert

Doživljaj u restoranu

KM170 
Minimum za rezervaciju iznosi KM845
Počinjemo s izborom između dva predjela; vegetarijanskog i mesnog Idite na kurs supe i salate koji će biti sezonski i u skladu s odabranom kuhinjom Predjelo će biti između vegetarijanskog, odreska ili morskih plodova Dovršite desertom

Putovanje do zvijezda

KM305 
Minimum za rezervaciju iznosi KM845
Ova ponuda uzima sve favorite od poznatih ličnosti za koje sam rezervisao, uključujući Roberta Downinga mlađeg i donosi im život za vas
Možete poslati poruku domaćinu (Krysten) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
20 godina iskustva
Pomoćni kuhar u restoranu French Laundry, pomoćni kuhar u Saisonu, postavljen pod vodstvom Gordona Ramsaya
Postignuće u karijeri
Profesionalni kuhar koji je nominovan za Jamesa Bearda, najbolji novi kuhar u San Franciscu, vrhunska kuharica u San Franciscu
Edukacija i obuka
Imam klasičnu francusku obuku i odrasla sam kuhajući kajun u porodičnom restoranu
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Nashville i Franklin. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?