Peruanski doživljaj na biljnoj bazi
Peruanska hrana na biljnoj bazi koju priprema klasično obučeni kuhar Cesar Cubas
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: New York City
Dostupno u smještaju
Aplikacije za jela u malim zalogajima
KM93 KM93 po gostu
Upoznajte se s nekim klasičnim peruanskim predjelima kao što su Causa rellena, papa ala huancaina i naravno, peruansko nacionalno jelo, Ceviche (sve s fokusom na biljnoj bazi)!!!
Porodična gozba
KM160 KM160 po gostu
Živopisna, probrana peruanska gozba na biljnoj bazi s porodičnim klasicima kao što su lomo saltado s gljivama, ají de gallina s kruhovcem i quinoa chaufa, bogata okusom, kulturom i povezanošću.
Degustacijski meni
KM295 KM295 po gostu
Raznovrstan peruanski meni za degustaciju na bazi biljaka s jedinstvenim jelima koja prikazuju dubinu peruanske kuhinje: ceviche od palminih srca, causa lima de garbanzos, ražnjići od bukovača, peruanska pesto tjestenina s hrskavim kotletom od patlidžana.
Možete poslati poruku domaćinu (Cesar) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Bio sam pomoćnik kuhara u restoranu The Brushstroke NYC, restoranu s Michelinovom zvjezdicom u Tribeci.
Postignuće u karijeri
Tokom karijere sam radio u restoranima nominovanim za nagradu James Beard i Michelinovu zvjezdicu.
Edukacija i obuka
Diploma iz kulinarstva iz Le Cordon Bleua
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: New York City. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM93 Od KM93 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




