Filip: azijsko-francuska fuzija

Francusko-japanska gurmanska fuzija s umamijem, ravnotežom, preciznošću i iznenađenjem.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: London
Dostupno u smještaju

Azijsko-francuski meni

KM357 
Minimum za rezervaciju iznosi KM713
Uživajte u obroku pripremljenom na licu mjesta na bilo kojoj lokaciji. Birajte između niza gurmanskih jela izrađenih od svježih sastojaka.

Zdrava gozba

KM357 
Minimum za rezervaciju iznosi KM724
Prepustite se zdravoj večeri od 4 slijeda ili kanapeima i vinu. Ako želite, kuhar će podijeliti kulinarska znanja i objašnjenja o jelima koja se poslužuju.

Francusko-japanski obrok

KM368 
Minimum za rezervaciju iznosi KM735
Ovaj meni uključuje izbor francusko-japanskih jela napravljenih od lokalnih organskih sastojaka.
Možete poslati poruku domaćinu (Philippe) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
40 godina iskustva
Više od 40 godina kao privatni kuhar u Briselu, stručnjak za francusko-japansku kuhinju.
Postignuće u karijeri
Radio je u kućama s Michelinovim zvjezdicama i vodio je kulinarske obuke u inostranstvu.
Edukacija i obuka
Studirao je dvije godine u Maison Laffitteu, studirao i radio u prestižnim kuhinjama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: London. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: Šire područje Londona, E1 6GR, Ujedinjeno Kraljevstvo

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 50 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM357 
Minimum za rezervaciju iznosi KM713
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Filip: azijsko-francuska fuzija

Francusko-japanska gurmanska fuzija s umamijem, ravnotežom, preciznošću i iznenađenjem.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: London
Dostupno u smještaju
KM357 
Minimum za rezervaciju iznosi KM713
Besplatno otkazivanje

Azijsko-francuski meni

KM357 
Minimum za rezervaciju iznosi KM713
Uživajte u obroku pripremljenom na licu mjesta na bilo kojoj lokaciji. Birajte između niza gurmanskih jela izrađenih od svježih sastojaka.

Zdrava gozba

KM357 
Minimum za rezervaciju iznosi KM724
Prepustite se zdravoj večeri od 4 slijeda ili kanapeima i vinu. Ako želite, kuhar će podijeliti kulinarska znanja i objašnjenja o jelima koja se poslužuju.

Francusko-japanski obrok

KM368 
Minimum za rezervaciju iznosi KM735
Ovaj meni uključuje izbor francusko-japanskih jela napravljenih od lokalnih organskih sastojaka.
Možete poslati poruku domaćinu (Philippe) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
40 godina iskustva
Više od 40 godina kao privatni kuhar u Briselu, stručnjak za francusko-japansku kuhinju.
Postignuće u karijeri
Radio je u kućama s Michelinovim zvjezdicama i vodio je kulinarske obuke u inostranstvu.
Edukacija i obuka
Studirao je dvije godine u Maison Laffitteu, studirao i radio u prestižnim kuhinjama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: London. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Također možete doći do mene: Šire područje Londona, E1 6GR, Ujedinjeno Kraljevstvo

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 50 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?