Sve vrste kuhinja iz ponude Key's Cateringa
Nakon što sam usavršio svoje vještine u Le Cordon Bleu, pokrenuo sam svoj posao kako bih ponudio kreativne obroke pripremljene globalnim tehnikama.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Seattle
Dostupno u smještaju
Pladanj za desert
KM50 KM50 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM199
Ovaj paket uključuje izbor osvježavajuće sezonske voćne plate ili ukusnog deserta za uživanje nakon obroka.
Hors d 'oeuvres
KM108 KM108 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM663
Preporučuje se za lagani zalogaj prije glavnog obroka ili grickanje tokom dana, ovaj meni nudi niz ukusnih zalogaja prepunih okusa.
Glavno jelo
KM150 KM150 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM953
Od večere u stilu švedskog stola do intimnog obroka posluženog na tanjiru, ova opcija ističe ključne ukuse koje možete podijeliti s prijateljima ili porodicom.
Možete poslati poruku domaćinu (Kahelia) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Posjedujem i vodim vlastiti ugostiteljski biznis s naglaskom na lokalne sastojke
Postignuće u karijeri
Servisirao sam tim Seahawks 2017-2019 za privatne ketering utakmice kod kuće i druge!
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Le Cordon Bleu 2009. godine.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 2 recenzije
Prikazano 0 od 0 stavki
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Seattle, Bellevue, Tacoma i Kirkland. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM50 Od KM50 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM199
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




