Patriziina gurmanska sirova biljna kuhinja
Iz mog istraživanja prirodne hrane, iz više od deset godina iskustva i solidnog stručnog obrazovanja, rađaju se kulinarska iskustva sirove i biljne hrane, profinjena i jedinstvena.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju
Umjetnost sirovih peciva
KM79 KM79 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM313
Jedinstveno iskustvo posvećeno otkrivanju sirovih i biljnih peciva. Degustacija tri iznenađujuća deserta uz čaj – keksi, desert sa kašikom i torta – svi bez glutena i bez laktoze, s niskim glikemijskim indeksom, ali bogatog okusa. Ukusne i profinjene kreacije koje prkose svim predrasudama: deserti koji iznenađuju svojom teksturom, intenzitetom i zadovoljstvom, pretvarajući prirodne sastojke u nezaboravno iskustvo
Možete poslati poruku domaćinu (Patrizia) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Poslastičarka u Grezzo Raw Chocolate u Rimu, prva veganska poslastičarnica u Evropi
Postignuće u karijeri
Autorica kolumne Crudo e Gourmet za časopis Cucina Naturale, Ed.Tecniche Nuove
Edukacija i obuka
Diploma c/o Matthew Kenney Culinary Academy negli USA, NAPREDNA SIROVA KUHINJA 2. nivoa
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Rim. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM79 Od KM79 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM313
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?


