Elegantni jelovnici Rafaela
Kuhar obučen za Michelin izrađuje živopisnu kalifornijsku kuhinju sa sezonskim, organskim sastojcima, prožet mediteranskom elegancijom i toplim dodirom brazilskog gostoprimstva.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju
Užitak veličine ugriza
KM209 po gostu
Doživljaj s povišenim predjelima
Razigrano, koktel-satno širenje ukusnih zalogaja, osmišljenih za druženje, proslave ili kao uvod u večer. Savršeno za goste koji žele sofisticiranost bez formalnosti.
Primjer ideja menija:
Mini rolnice od jastoga sa aiolijem od šafrana
Wagyu klizači za govedinu
Ahi tuna tartare sa sezamom i avokadom
Tartuf arancini s kremom od parmezana
Burrata grize s paradajzom i uljem bosiljka
Sitne kašike za desert (pasifruit panna cotta, čokolada od lješnjaka)
Užitak za ostavljanje
KM209 po gostu
Obroci pripremljeni za profesionalnog kuhara
Za goste koji više vole jednostavnost spremne za uživanje u kuharsku hranu. Obroci se dostavljaju na vaš Airbnb.
Sample Menu Ideas: Choice of 1 starter, 2 mains, 1 desert
Predjelo: Burrata s pečenim breskvama + pesto od bosiljka ili tartin od dimljenog lososa
Mreže: Sporo kuhano janjeće rame s minom chimichurri ili morski plod s citrusima beurre blank
Sezonske povrtnjake i zanatski hljeb
Desert: kolač od limunskog maslinovog ulja s mascarpone kremom ili čokoladna torta za espresso
Zajednička stolna gozba
KM250 po gostu
Topao, obilan doživljaj objedovanja u porodičnom stilu s velikodušnim pladnjevima sezonskih jela. Donesite radost dodavanja hrane, smijeha i povezivanja za stolom.
Primjer ideja za jelovnik:
Pečena piletina s limunom, majčinom dušicom i bijelim lukom
Sporo duvana kratka rebarca s crvenim vinom
Nabijeno sezonsko povrće s romescom
Salata od žitarica s citrusima i pistaćima
Svježe pečena fokača s umacima od maslinovog ulja
Porodični desertni pladnjevi: tiramisu, voćna pita, čokoladni kolač bez brašna
Simfonija fine večere s 5 jela
KM501 po gostu
Prefinjena večera s više jela odabrana i obložena pažnjom na Michelinovom nivou. Osmišljen za proslave i okupljanja gdje je luksuz tema.
Meni uzorka
Amuse-Bouche: Ostrige s kavijarom, šampanjac mignonette
Prvo jelo: biskvit od jastoga s crème fraîche, chive oil
Drugi kurs: Ricotta gnudi s ragujem od gljiva i tartufom
Treći kurs: Wagyu striploin with potato fondant, red wine reduction
Četvrti kurs: Kurs za sir
Peti kurs: Valrhona čokoladni kolač s anglaiseom od vanilije
Uzvišeni paket za objedovanje
KM501 po gostu
Uživajte u ovom meniju koji uključuje duševna, sezonska jela izrađena od rafiniranih tehnika i lokalnih sastojaka. Svaki kurs spaja živopisnu južnoameričku i mediteransku tradiciju za nezaboravne okuse.
Možete poslati poruku domaćinu (Rafael) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
22 godine iskustva
Specijalizovan sam za izradu nezaboravnih jelovnika za klijente na globalnom nivou.
Postignuće u karijeri
Imao sam restoran u Brazilu koji je služio važne ličnosti, pjevače i ličnosti.
Edukacija i obuka
Također imam obuku za sommeliera i certifikate za tajlandsku, japansku, vegansku i sirovu hranu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM501 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?