Elegantni jelovnici Rafaela

Kuhar obučen za Michelin izrađuje živopisnu kalifornijsku kuhinju sa sezonskim, organskim sastojcima, prožet mediteranskom elegancijom i toplim dodirom brazilskog gostoprimstva.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju

Užitak veličine ugriza

KM209 po gostu
Doživljaj s povišenim predjelima Razigrano, koktel-satno širenje ukusnih zalogaja, osmišljenih za druženje, proslave ili kao uvod u večer. Savršeno za goste koji žele sofisticiranost bez formalnosti. Primjer ideja menija: Mini rolnice od jastoga sa aiolijem od šafrana Wagyu klizači za govedinu Ahi tuna tartare sa sezamom i avokadom Tartuf arancini s kremom od parmezana Burrata grize s paradajzom i uljem bosiljka Sitne kašike za desert (pasifruit panna cotta, čokolada od lješnjaka)

Užitak za ostavljanje

KM209 po gostu
Obroci pripremljeni za profesionalnog kuhara Za goste koji više vole jednostavnost spremne za uživanje u kuharsku hranu. Obroci se dostavljaju na vaš Airbnb. Sample Menu Ideas: Choice of 1 starter, 2 mains, 1 desert Predjelo: Burrata s pečenim breskvama + pesto od bosiljka ili tartin od dimljenog lososa Mreže: Sporo kuhano janjeće rame s minom chimichurri ili morski plod s citrusima beurre blank Sezonske povrtnjake i zanatski hljeb Desert: kolač od limunskog maslinovog ulja s mascarpone kremom ili čokoladna torta za espresso

Zajednička stolna gozba

KM250 po gostu
Topao, obilan doživljaj objedovanja u porodičnom stilu s velikodušnim pladnjevima sezonskih jela. Donesite radost dodavanja hrane, smijeha i povezivanja za stolom. Primjer ideja za jelovnik: Pečena piletina s limunom, majčinom dušicom i bijelim lukom Sporo duvana kratka rebarca s crvenim vinom Nabijeno sezonsko povrće s romescom Salata od žitarica s citrusima i pistaćima Svježe pečena fokača s umacima od maslinovog ulja Porodični desertni pladnjevi: tiramisu, voćna pita, čokoladni kolač bez brašna

Simfonija fine večere s 5 jela

KM501 po gostu
Prefinjena večera s više jela odabrana i obložena pažnjom na Michelinovom nivou. Osmišljen za proslave i okupljanja gdje je luksuz tema. Meni uzorka Amuse-Bouche: Ostrige s kavijarom, šampanjac mignonette Prvo jelo: biskvit od jastoga s crème fraîche, chive oil Drugi kurs: Ricotta gnudi s ragujem od gljiva i tartufom Treći kurs: Wagyu striploin with potato fondant, red wine reduction Četvrti kurs: Kurs za sir Peti kurs: Valrhona čokoladni kolač s anglaiseom od vanilije

Uzvišeni paket za objedovanje

KM501 po gostu
Uživajte u ovom meniju koji uključuje duševna, sezonska jela izrađena od rafiniranih tehnika i lokalnih sastojaka. Svaki kurs spaja živopisnu južnoameričku i mediteransku tradiciju za nezaboravne okuse.
Možete poslati poruku domaćinu (Rafael) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
22 godine iskustva
Specijalizovan sam za izradu nezaboravnih jelovnika za klijente na globalnom nivou.
Postignuće u karijeri
Imao sam restoran u Brazilu koji je služio važne ličnosti, pjevače i ličnosti.
Edukacija i obuka
Također imam obuku za sommeliera i certifikate za tajlandsku, japansku, vegansku i sirovu hranu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM501 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Elegantni jelovnici Rafaela

Kuhar obučen za Michelin izrađuje živopisnu kalifornijsku kuhinju sa sezonskim, organskim sastojcima, prožet mediteranskom elegancijom i toplim dodirom brazilskog gostoprimstva.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju
Od KM501 po gostu
Besplatno otkazivanje

Užitak veličine ugriza

KM209 po gostu
Doživljaj s povišenim predjelima Razigrano, koktel-satno širenje ukusnih zalogaja, osmišljenih za druženje, proslave ili kao uvod u večer. Savršeno za goste koji žele sofisticiranost bez formalnosti. Primjer ideja menija: Mini rolnice od jastoga sa aiolijem od šafrana Wagyu klizači za govedinu Ahi tuna tartare sa sezamom i avokadom Tartuf arancini s kremom od parmezana Burrata grize s paradajzom i uljem bosiljka Sitne kašike za desert (pasifruit panna cotta, čokolada od lješnjaka)

Užitak za ostavljanje

KM209 po gostu
Obroci pripremljeni za profesionalnog kuhara Za goste koji više vole jednostavnost spremne za uživanje u kuharsku hranu. Obroci se dostavljaju na vaš Airbnb. Sample Menu Ideas: Choice of 1 starter, 2 mains, 1 desert Predjelo: Burrata s pečenim breskvama + pesto od bosiljka ili tartin od dimljenog lososa Mreže: Sporo kuhano janjeće rame s minom chimichurri ili morski plod s citrusima beurre blank Sezonske povrtnjake i zanatski hljeb Desert: kolač od limunskog maslinovog ulja s mascarpone kremom ili čokoladna torta za espresso

Zajednička stolna gozba

KM250 po gostu
Topao, obilan doživljaj objedovanja u porodičnom stilu s velikodušnim pladnjevima sezonskih jela. Donesite radost dodavanja hrane, smijeha i povezivanja za stolom. Primjer ideja za jelovnik: Pečena piletina s limunom, majčinom dušicom i bijelim lukom Sporo duvana kratka rebarca s crvenim vinom Nabijeno sezonsko povrće s romescom Salata od žitarica s citrusima i pistaćima Svježe pečena fokača s umacima od maslinovog ulja Porodični desertni pladnjevi: tiramisu, voćna pita, čokoladni kolač bez brašna

Simfonija fine večere s 5 jela

KM501 po gostu
Prefinjena večera s više jela odabrana i obložena pažnjom na Michelinovom nivou. Osmišljen za proslave i okupljanja gdje je luksuz tema. Meni uzorka Amuse-Bouche: Ostrige s kavijarom, šampanjac mignonette Prvo jelo: biskvit od jastoga s crème fraîche, chive oil Drugi kurs: Ricotta gnudi s ragujem od gljiva i tartufom Treći kurs: Wagyu striploin with potato fondant, red wine reduction Četvrti kurs: Kurs za sir Peti kurs: Valrhona čokoladni kolač s anglaiseom od vanilije

Uzvišeni paket za objedovanje

KM501 po gostu
Uživajte u ovom meniju koji uključuje duševna, sezonska jela izrađena od rafiniranih tehnika i lokalnih sastojaka. Svaki kurs spaja živopisnu južnoameričku i mediteransku tradiciju za nezaboravne okuse.
Možete poslati poruku domaćinu (Rafael) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
22 godine iskustva
Specijalizovan sam za izradu nezaboravnih jelovnika za klijente na globalnom nivou.
Postignuće u karijeri
Imao sam restoran u Brazilu koji je služio važne ličnosti, pjevače i ličnosti.
Edukacija i obuka
Također imam obuku za sommeliera i certifikate za tajlandsku, japansku, vegansku i sirovu hranu.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?