Jelovnici za 5 čula kuhara Nacha
Kuhala sam za ličnosti i vodila međunarodne radionice i timske zgrade.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Barcelona
Dostupno u smještaju
Tradicionalna jela
KM137 po gostu
Ova opcija stavlja najbolje od mediteranske kuhinje na sto s klasičnim propusnicama: dolaznim, prvim, drugim i desertom. Alternative za jaka jela su paella, fideuá i riža od juhe.
Ukus Mediterana
KM147 po gostu
Ovaj degustacijski meni se sastoji od 6 sezonskih jela i deserta. Sastojci se kupuju istog dana kuhanja na tržištu iz poštovanja prema proizvodu, što je suština kuhinje i ono što me vodi da potražim najbolji rezultat.
Meni na tržnici
KM215 po gostu
Ovaj prijedlog je izgrađen na nivou prodavnice, prema spolu dostupnom u prodavnicama. Zatim se kuha na osnovu prikupljenih sastojaka.
Časovi kuhanja
KM215 po gostu
Ovaj praktični čas vas uči kako pripremiti 4 jela i desert. Nakon pripreme, rezultat se degustira uz dobro vino.
Možete poslati poruku domaćinu (Ignacio) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Bio sam glavni kuhar, kućni kuhar, monitor radionica i savjetnik za hranu.
Postignuće u karijeri
Kuhao sam za političare, umjetnike i multinacionalne kompanije u nekoliko zemalja.
Edukacija i obuka
Studirala sam u školi Hoffman i El Celler de Can Roca.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Barcelona i Esparreguera. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM137 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?