Izote Culinary by Chef Jeancarlo
Doživite vrhunsku kuhinju kod kuće uz prilagođeni meni. Osmišljavam i pripremam personalizovane obroke koji odgovaraju vašem jedinstvenom ukusu, prehrambenim potrebama i željama za nezaboravnim gastronomskim doživljajem.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Orlando
Dostupno u smještaju
Korporativni događaji
KM250 KM250 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM4.984
Vrhunska kuhinja za vaš tim ili vrhunski kulinarski doživljaji prilagođeni profesionalnim događajima.
Degustacija tjestenine
KM416 KM416 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.246
„Otkrijte umjetnost italijanske kuhinje uz jela napravljena od najsvježijih lokalnih sastojaka, pripremljena sa strašću i tradicijom.”
Moj francuski stol
KM499 KM499 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.661
Ovaj meni od pet jela vas vodi kroz bogate kulinarske tradicije Francuske, ističući sezonske sastojke, klasične tehnike i uravnotežene okuse
Možete poslati poruku domaćinu (Jeancarlo) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
16 godina iskustva
Kuhar u Izote Culinary; korporativni ketering, privatne večere, lični kuhar.
Postignuće u karijeri
Rad sa renomiranim kuharima širom svijeta i usavršavanje vještina.
Edukacija i obuka
Obučen s prestižnim kuharima širom zemlje kroz praktično iskustvo.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Lake Wales, Ridge Manor, St. Cloud i Polk City. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati, maksimalno 100 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM416 Od KM416 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM1.246
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?




