Privatni kuhar Francesco

Klasična i savremena kuhinja, inovacije, svježi sastojci, uravnoteženi okusi.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Bagno a Ripoli
Dostupno u smještaju

Biljna alkemija

KM98 KM98 po gostu
Kulinarsko putovanje povrćem s predjelom bogatim humusom i povrćem, delikatnim prvim slijedom kapletija s patlidžanom, začinjenim glavnim slijedom zelenog karija od karfiola i kremastim desertom od kozjeg jogurta s medom i polenom.

Šetnja Toskanom

KM128 KM128 po gostu
Uživajte u potpunom toskanskom putovanju uz sveobuhvatne odabire od svježih predjela kao što su Pappa al pomodoro i Panzanella, do obilnih prvih jela kao što su Tortelli mugellani i Gnudi. Uživajte u glavnom jelu od svinjskog filea sa sladoledom od karameliziranog luka, a završite s klasičnim tiramisùom.

Priče o Sesfoodu

KM147 KM147 po gostu
Uživajte u potpunom morskom iskustvu sa svježim predjelima kao što su tartar od lososa i sashimi od skuše, nakon čega slijedi prvo jelo po vašem izboru između tjestenine s bisqueom od morskih plodova ili rižota sa škampima. Glavno jelo uključuje tataki od plave tune i za kraj, desert po vašem izboru između kolača od limuna ili tropske pavlove.

Francescofoodexperience

KM177 KM177 po gostu
„Tradicionalna italijanska kuhinja s modernim dodirom. Svježi sastojci, kreativne tehnike i nezaboravni okusi
Možete poslati poruku domaćinu (Francesco) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
4 godine iskustva
Sedam godina u klasičnim restoranima i otmjenim lokalima; sada kreiram savremena jela.
Postignuće u karijeri
Iskustvo u elegantnim lokalima gdje sam kreativno inovirao klasična jela.
Edukacija i obuka
Obuka u ugostiteljskoj školi: tradicionalni i elegantni restorani.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pergine Valdarno, Montepulciano, Sinalunga i Bagno a Ripoli. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM98 Od KM98 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Privatni kuhar Francesco

Klasična i savremena kuhinja, inovacije, svježi sastojci, uravnoteženi okusi.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Bagno a Ripoli
Dostupno u smještaju
KM98 Od KM98 po gostu
Besplatno otkazivanje

Biljna alkemija

KM98 KM98 po gostu
Kulinarsko putovanje povrćem s predjelom bogatim humusom i povrćem, delikatnim prvim slijedom kapletija s patlidžanom, začinjenim glavnim slijedom zelenog karija od karfiola i kremastim desertom od kozjeg jogurta s medom i polenom.

Šetnja Toskanom

KM128 KM128 po gostu
Uživajte u potpunom toskanskom putovanju uz sveobuhvatne odabire od svježih predjela kao što su Pappa al pomodoro i Panzanella, do obilnih prvih jela kao što su Tortelli mugellani i Gnudi. Uživajte u glavnom jelu od svinjskog filea sa sladoledom od karameliziranog luka, a završite s klasičnim tiramisùom.

Priče o Sesfoodu

KM147 KM147 po gostu
Uživajte u potpunom morskom iskustvu sa svježim predjelima kao što su tartar od lososa i sashimi od skuše, nakon čega slijedi prvo jelo po vašem izboru između tjestenine s bisqueom od morskih plodova ili rižota sa škampima. Glavno jelo uključuje tataki od plave tune i za kraj, desert po vašem izboru između kolača od limuna ili tropske pavlove.

Francescofoodexperience

KM177 KM177 po gostu
„Tradicionalna italijanska kuhinja s modernim dodirom. Svježi sastojci, kreativne tehnike i nezaboravni okusi
Možete poslati poruku domaćinu (Francesco) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
4 godine iskustva
Sedam godina u klasičnim restoranima i otmjenim lokalima; sada kreiram savremena jela.
Postignuće u karijeri
Iskustvo u elegantnim lokalima gdje sam kreativno inovirao klasična jela.
Edukacija i obuka
Obuka u ugostiteljskoj školi: tradicionalni i elegantni restorani.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pergine Valdarno, Montepulciano, Sinalunga i Bagno a Ripoli. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?