Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Altadena

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Altadena

Šef kuhinje

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 godina iskustva Moj fokus: duševne tradicije južnjačke kuhinje s preciznim francuskim tehnikama. Diplomirao sam kulinarske likovne umjetnosti na Le Cordon Bleu College of Culinary Arts zajedno s diplomom poslovnog menadžmenta na slavnom koledžu Morehouse. Pomogao sam grupi restorana da postigne 85% sastojaka od farme do stola i zadržao troškove hrane ispod 20%. Sada sam privatni kuhar koji zadovoljava vaše potrebe. Moja specijalnost je: po vašoj želji.

Šef kuhinje

Gurmanska večera u društvu Dylana

5 godina iskustva posvećen sam donošenju svježe, gurmanske hrane na vaš stol. Studirala sam kod nekih od najboljih kuhara u Los Angelesu. Napisala sam kuharicu za djecu s poremećajima u ishrani.

Šef kuhinje

Pasadena

Privatna usluga ručka i večere kuhara Fletcha

20 godina iskustva Ja sam lični kuhar koji kuha za cijenjene i bogate klijente. Imam diplomu kulinarstva na Le Cordon Bleu. Dobila sam pismo o kulinarskoj preporuci od Forbesa deset najboljih najbogatijih članova svijeta.

Šef kuhinje

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey

6 godina iskustva Slavni sam kuhar s rasprodanim pojavama u Los Angelesu, New Yorku i Miamiju. Naučila sam kako biti kuhar tako što sam gledala svoju baku i radila u kuhinjama. Uvršten sam u emisiju „Hrana i vino” kao kuhar „Revitalizujući gastronomsku scenu u Los Angelesu”.

Šef kuhinje

Vrhunske gastronomske avanture Neale

8 godina iskustva Ja sam slastičar u hotelu Le Meridien. Prije toga sam bio lični i ugostiteljski kuhar. Imam diplomu saradnika iz kulinarske umjetnosti. Obezbjeđivao sam ketering za ekskluzivne događaje i klijente kao što je Smashbox Cosmetics.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva