Kokumi BBQ Fine Dining by Chef Dweh

Spajajući tehniku fine kuhinje s roštiljem, stvaram uzvišene doživljaje s više jela koji ističu kokumi okus, precizno posluživanje i nezaboravno gostoprimstvo. Uključeno je besplatno vino u boci
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Montebello
Dostupno u smještaju

Degustacijski meni s 3 slijeda

KM147 KM147 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM294
Uzdignuto iskustvo objedovanja u 3 slijeda koje ističe kokumi okuse i profinjeni roštilj. Jelovnik počinje s jelima od povrća, prelazeći u morske plodove i vrhunske proteine, a završava s prepoznatljivim desertom. Pažljivo uparivanje i luksuzna oplata čine svaki kurs nezaboravnim.

4 – Degustacija hrane

KM197 KM197 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM392
Uživajte u profinjenoj degustaciji četiri roštilj jela pripremljenih u vašem domu. Meni sadrži sezonsko predjelo, kombinaciju povrća, specijalno dimljeno predjelo i desert na tanjiru. Donosim sve sastojke, opremu i posude za zagrijavanje; gosti donose tanjire i pribor za jelo. Restoranski doživljaj objedovanja osmišljen za intimna okupljanja.

Degustacijski izbornik s 5 jela

KM246 KM246 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM490
Fokusirano putovanje kroz 5 jela koja prikazuju kokumi okuse u profinjenom roštilju. Sadrži predjelo, vrhunski protein i prepoznatljiv desert. Idealno za kraći, ali nezaboravan kulinarski doživljaj.

Degustacija stola šefa kuhinje sa 7 jela

KM491 KM491 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM981
Intimni meni s finim restoranima sa 7 jela izrađen isključivo za goste profesionalnog kuhara. Uključuje sezonske sastojke, uparivanja bogata kokumijima i personalizovano iskustvo s direktnom interakcijom s kuharom. Torba je uključena.
Možete poslati poruku domaćinu (Dweh Toeque) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
21 godina iskustva
Osnivač i kuhar — Kobe pop-up restoran (vrhunski roštilj)
Postignuće u karijeri
Bit ću istaknut na Food Network za moj roštilj burger Kokumi Burger
Edukacija i obuka
Diploma iz kulinarstva i peciva, Trade Tech College
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Montebello, Santa Ana, Pearblossom i Calimesa. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM147 Od KM147 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM294
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kokumi BBQ Fine Dining by Chef Dweh

Spajajući tehniku fine kuhinje s roštiljem, stvaram uzvišene doživljaje s više jela koji ističu kokumi okus, precizno posluživanje i nezaboravno gostoprimstvo. Uključeno je besplatno vino u boci
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Montebello
Dostupno u smještaju
KM147 Od KM147 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM294
Besplatno otkazivanje

Degustacijski meni s 3 slijeda

KM147 KM147 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM294
Uzdignuto iskustvo objedovanja u 3 slijeda koje ističe kokumi okuse i profinjeni roštilj. Jelovnik počinje s jelima od povrća, prelazeći u morske plodove i vrhunske proteine, a završava s prepoznatljivim desertom. Pažljivo uparivanje i luksuzna oplata čine svaki kurs nezaboravnim.

4 – Degustacija hrane

KM197 KM197 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM392
Uživajte u profinjenoj degustaciji četiri roštilj jela pripremljenih u vašem domu. Meni sadrži sezonsko predjelo, kombinaciju povrća, specijalno dimljeno predjelo i desert na tanjiru. Donosim sve sastojke, opremu i posude za zagrijavanje; gosti donose tanjire i pribor za jelo. Restoranski doživljaj objedovanja osmišljen za intimna okupljanja.

Degustacijski izbornik s 5 jela

KM246 KM246 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM490
Fokusirano putovanje kroz 5 jela koja prikazuju kokumi okuse u profinjenom roštilju. Sadrži predjelo, vrhunski protein i prepoznatljiv desert. Idealno za kraći, ali nezaboravan kulinarski doživljaj.

Degustacija stola šefa kuhinje sa 7 jela

KM491 KM491 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM981
Intimni meni s finim restoranima sa 7 jela izrađen isključivo za goste profesionalnog kuhara. Uključuje sezonske sastojke, uparivanja bogata kokumijima i personalizovano iskustvo s direktnom interakcijom s kuharom. Torba je uključena.
Možete poslati poruku domaćinu (Dweh Toeque) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
21 godina iskustva
Osnivač i kuhar — Kobe pop-up restoran (vrhunski roštilj)
Postignuće u karijeri
Bit ću istaknut na Food Network za moj roštilj burger Kokumi Burger
Edukacija i obuka
Diploma iz kulinarstva i peciva, Trade Tech College
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 1 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Montebello, Santa Ana, Pearblossom i Calimesa. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?