Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Bee Cave

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Bee Cave

Šef kuhinje

Doživljaj Cedric Frazier

Šef kuhinje

Austin

Collin: mediteranski, meksički i još mnogo toga

15 godina iskustva, od brze ležerne hrane do finih restorana i roštilja do pekara, radila sam širom Austina. Naoštrila sam svoje vještine kroz profesionalne časove kuhanja. Nakon što sam započeo kao pripremni kuhar s 15 godina, stekao sam ugostiteljsko iskustvo i postao kuhar.

Šef kuhinje

Courtney, od farme do stola na sljedećem nivou

5 godina iskustva sam upravljao restoranima, razvijenim jelovnicima i vodio korporativne obuke. Obučen sam za kulinarsko gostoprimstvo, razvoj menija i kuhanje usmjereno na ishranu. Pomogao sam klijentima da ozdrave kroz hranu i stekli priznanje za sezonsko kulinarsko obrazovanje.

Šef kuhinje

Austin

Mabuhay, Austin! S kuharom Danom

14 godina iskustva radio sam iza kulisa na kuharskim knjigama YouTubera Joshue Weissmana. Pohađao sam The Broadmoor Hotel and Resort u Colorado Springsu i pobijedio sam u Adobo Throwdownu u San Antoniju u Teksasu.

Šef kuhinje

Atx Latin Flavor - lični kuhari za svaku priliku

9 godina iskustva specijalizovan sam za prilagođene večere, obroke u porodičnom stilu i gurmanski catering. Imam opsežnu obuku za fine restorane, razvoj menija, catering i luksuzne događaje. Organizovao sam ekskluzivni fini restoran kojem je prisustvovala značajna javna ličnost.

Šef kuhinje

Madelene: veganska jela i prehrana

9 godina iskustva strastveno se bavim ishranom i jogom na bazi biljaka, koje su oblikovale moju karijeru. Diplomirao sam ishranu i dijetetiku. Pružam usluge privatnog kuhara za odmor za žene

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva