Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Frisco

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Frisco

Šef kuhinje

Prilagođena privatna večera uz LK Culinary

20 godina iskustva Radio sam u nekim od najboljih kulinarskih objekata u tom području. Stekla sam kulinarsku diplomu iz Cordon Bleua i radila u poznatim restoranima. Uživam u izgradnji dubljih veza s gostima kao lični kuhar.

Šef kuhinje

Allen

Doživljaj luksuznih restorana koje organizuje Lerisa

13 godina iskustva Radio sam u vrhunskim restoranima u Las Vegasu tokom svoje karijere. Obučavala sam se u Le Cordon Bleu u Las Vegasu i radila u poznatim kuhinjama. Kuhao sam za slavne klijente, uključujući Joea Jacksona.

Šef kuhinje

Frisco

Odvažni okusi Dominica

Ime naše firme dolazi od našeg osnivača Kuhara Dominic Seana Parkova JR. Kreirao je „ChefNIC” od posljednja 3 slova svog imena. N.I.C. koji ima značenje iza sebe i u kojem se nalazi srž naše izjave o misiji (Nutrition. Inspiracija. Kreativnost.) Nalazimo se izvan Frisco TX-a i volimo našu zajednicu. kada je to moguće, obezbjeđujemo obroke za našu policiju i vatrogasce Frisco, događaje i sastanke osoblja Frisco ISD-a, a neki od naših ne profita s kojima radimo su Frisco Privredna komora, St. Arbor Community Development, Refresh frisco/LittleElm, Able Faith Ministries i još nekoliko. Mi smo tim zvaničnika za ugostiteljstvo od kuhara, pekara, servera kapetana banketa i još mnogo toga koji imaju strast i misiju stvaranja ukusnih uspomena za naše klijente i potrošače.

Šef kuhinje

Plano

Alysha: hrana umjetnosti

8 godina iskustva spajam vrhunsku uslugu kvalitetne hrane s odvažnim okusima za nezaboravnu kuhinju. Imam dozvole i dozvole za osiguranje sigurnosti za sebe i klijente. Pobrinuo sam se za reality TV emisiju.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva