Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Coral Gables

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Coral Gables

Šef kuhinje

Dwayneova hrana za utjehu

29 godina iskustva Vodio sam mnoge kuhinje kao glavni kuhar i sarađivao s Sandals Dunns River. Studirala sam kulinarstvo na Browns Town Community Collegeu. Pokrenuo sam S&C Catering, firmu nazvanu po svojoj djeci, i kuhala za izvršnog direktora Chicka.

Šef kuhinje

Ugostiteljstvo s stilom Chrisa

25 godina iskustva Radio sam u nekim od najpopularnijih restorana u Coral Gablesu, Miami Beachu i Miamiju. Diplomirao sam na Univerzitetu Johnson and Wales na dekanovoj listi. Obezbjedila sam ketering za Super Bowl 2020. godine i brojne poznate ličnosti.

Šef kuhinje

Jasper: kulturna kulinarska kuhinja

12 godina iskustva Radio sam u više odmarališta s 4 dijamanata, Formuli 1 VIP i Rolling Loud Owners Box. Radio sam u James Royal Palm, Thompson Resorts i Coco Bambu u Brasilia Brazil. Stavio sam na drugo mjesto u emisiji „Food Fight”, takmičarskoj emisiji Food Network.

Šef kuhinje

North Miami

Večera inspirisana Mediteranom u društvu LaShannona

6 godina iskustva donosim duboko razumijevanje peruanske i italijanske kuhinje. Studirala sam na Univerzitetu Johnson & Wales, stekla diplomu iz kulinarske umjetnosti. Fokusirala sam se na mediteransku kuhinju nakon kulinarske škole i radila pod više kuhara.

Šef kuhinje

Kulinarski festival kuhara Elene dolazi u grad

13 godina iskustva imao sam vrhunski bruklinški restoran i radio na MasterChef Latino. Radila sam u restoranima u Mexico Cityju i New York Cityju. Svoje kulinarske vještine sam prikazao na MasterChef Latino.

Šef kuhinje

Uzvišena osjetilna večera uz Tiyana

20 godina iskustva Hrana je moj način povezivanja ljudi kroz ljubav, umjetnost i duboko zadovoljstvo. Obučen sam za klasičnu francusku kuhinju u L’Academie de Cuisine u Marylandu. Osvojio sam nagradu World Luxury Restaurant, a prikazan je u Forbesu i BBC-u.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Andrew: korijeni hrane za dušu

25 godina iskustva Počela sam kuhati u očevom restoranu i usavršila svoje vještine kroz formalnu obuku. Naučila sam savladati okus i pečenje na Univerzitetu Johnson & Wales. Poslužila sam hranu za Serenu Williams, Phila Collinsa, Jill Tracey i Trick Daddy.

Bogata, globalna kuhinja kuhara Randyja

7 godina iskustva Ja sam samouki kuhar i vlasnik Rsmackerz LLC, poznatog po predstavljanju mnogih kultura. Sama sam usavršila svoje vještine i putovala po SAD-u i svijetu kako bih kuhala. Kuhala sam za poznate DJ-e i YouTube zvijezde.

Paulovi okusi iz cijelog svijeta

35 godina iskustva koje sam radio širom industrije i donosim tu strast i svestranost svakom obroku. Kuhanje je preneseno od moje prabake i oca u São Paulu. Vodila sam kuhinju u hotelu Miami Icon Perricone's 18 godina, usavršavajući svoj zanat.

Ljekoviti obroci od Maddoxa

7 godina iskustva Cilj mi je da negujem ravnotežu kroz pažljivo kuhanje i regenerativnu poljoprivredu. Trenutno studiram tradicionalnu kinesku medicinu i funkcionalnu ishranu. Fokusiram se na kreiranje hranjivih obroka koji promovišu wellness.

Global fusion dining by Nicholas

15 godina iskustva razvio sam jedinstveni multikulturalni stil kuhanja dobre hrane. Učio sam od generacija kuhara u mojoj porodici, usavršavajući svoje vještine. Poslužio sam više od 10.000 gostiju s kulinarskim timom na festivalu hrane i vina u South Beachu.

Multikulturalna vrhunska večera u društvu Wladimira

10 godina iskustva Moje troje djece i venecuelansko naslijeđe podstiču moju kulinarsku inspiraciju. Moja jela odražavaju preciznost, emocije i multikulturalne uticaje iz SAD-a. Dobro sam upućen u mediteranske i globalne kuhinje, a imao sam i obuku u SAD-u.

Allenovo putovanje s vrhunskom hranom

15 godina iskustva Kao kuhar, uspio sam izraziti ljubav kroz okus i prigrliti tradiciju. Praktične kulinarske instrukcije sam stekao u Španiji, Italiji, SAD-u i Kolumbiji. Kuhala sam u Španiji, Italiji, SAD-u i Kolumbiji.

Jelovnici za domaće restorane marke Ignacio

Ja sam Ignacio, iskusan izvršni kuhar s više od 18 godina u kulinarskom svijetu, uključujući rad u restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Svoju strast prema mediteranskim, francuskim i fuzijskim kuhinjama sam donio u istaknute kuhinje i ekskluzivne klijente širom Evrope, Južne Amerike i Sjedinjenih Država. Uzbuđen sam što ću vam pripremiti majstorska jela koja će vam predstaviti svježe lokalne sastojke u ukusnim kombinacijama. Bilo da organizujete intimno okupljanje ili ekstravagantnu aferu, osmislit ću personalizovani meni za večeru prilagođen vašoj prilici.

Doživljaji vezani za roštilj uz roštilj

15 godina iskustva Pred projektima kao što je hotel Santa Clara Hacienda y Grilling FE. Imam iskustva s meksičkim restoranom Parrilla i santa clear hotel hacienda. Cociné za poznate ličnosti iz muzike i sporta.

Ignacio: mediteranska i fuzijska kuhinja

18 godina iskustva Radio sam u poznatim restoranima u Evropi, Južnoj Americi i Sjevernoj Americi. Obučavao sam se u prestižnim ustanovama u New Yorku, St. Barthu, Aspenu i Barceloni. The N.Y. Times je pohvalio moje slatke kreacije, koje često sadrže čokoladu i voće.

Chef Steele from Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

12 godina iskustva zadovoljavam istaknute klijente, uključujući poznate ličnosti, profesionalne sportiste i vrhunske izvršne direktore. Imam sertifikat o rukovanju hranom ServSafe i obučavam se o ishrani. Vlasnik sam kompanije White Gold Seasoning i Steele's Catering.

Yaniv nudi mediteranski okusi

20 godina iskustva Vlasnik sam restorana, slavni kuhar i poznavalac mediteranskih začina. Studirala sam na kulinarskom institutu u Miamiju i posjedujem Jaffu, mediteranski restoran u Miamiju. Napisala sam My Spiced Kitchen, vodič za začine i osvojila Netflixove najbolje ostatke ikada.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva