Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: St Petersburg

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: St Petersburg

Šef kuhinje

Keen sense of flavors by Michelle

5 godina iskustva koje sam kuhao za istaknute sportske ličnosti i članove filmske industrije. Studirala sam na Univerzitetu za umjetnost u San Francisku i Institutu za umjetnost Flint. Napravio sam odvažnu promjenu u karijeri kako bih se fokusirao na izgradnju firme za ličnog kuhara.

Šef kuhinje

Global cusine by Sovelle

13 godina iskustva odrastanje u kući kuhara izazvalo je moju strast i potaknulo me da ostanem kreativna. Na koledžu kulinarske umjetnosti Le Cordon Bleu, studirala sam kulinarske umjetnosti i pečenje. Neprestano razvijam svoj stil kuhanja tako što ću biti ispred najnovijih trendova u hrani.

Šef kuhinje

Obalna fuzija kuhara Antwana Colemana

28 godina iskustva, volim kuhati odvažne okuse u različitim okruženjima. Počela sam kuhati s 4 godine, a profesionalno sam imala 13 godina. Uvršten sam u Food Network, The Cooking Channel, Good Morning New Orleans i Soleish Magazine.

Šef kuhinje

Uzvišeni obroci s kuharima za starije osobe i putnike

20 godina iskustva vodim mala preduzeća, osnovala sam neprofitnu organizaciju, a sada služim starijim osobama kroz hranu koju sam naučila kuhati kroz porodičnu tradiciju, koristeći autentične i vremenski testirane metode. Gostovala sam na Fox lokalnim vijestima za svoj rad u kulinarstvu i poslovnom rukovodstvu.

Šef kuhinje

Privatni restorani s nagrađivanim kuharom

10 godina iskustva obučavao sam se pod kulinarskim ikonama Jacquesa Pépina i Joséa Andrésa i radio u Nobuu. Na Francuskom kulinarskom institutu u New Yorku, usavršio sam svoje vještine francuske tehnike. Fondacija James Beard me je odabrala za program Women in Culinary Leadership 2017.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva