Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Daly City

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Charlesovi specijaliteti od vrta do stola

Certificirani glavni kuhar s više od 30 godina iskustva u kuhinjama Michelinovog nivoa. Specijaliziran za sezonske obroke od vrta do stola, menije po mjeri i nezaboravne privatne kulinarske doživljaje.

Doživljaj s privatnim kuharom u Bay Area

Zamislite doživljaj objedovanja u kojem je svaki detalj osmišljen samo za vas. Ovo je više od obroka, ovo je osjetilno putovanje. Od delikatne ravnoteže okusa do besprijekorne prezentacije pored stola.

Veganski doživljaj: privatni kuhar na biljnoj bazi u San Franciscu

Donosim kreativnost i strast u biljne obroke kroz vlastiti kulinarski poduhvat. Sa sjedištem u Los Angelesu, zbog velike potražnje proširio se na područje San Francisca.

Moderna privatna večera u Denizu

Vodim Bistro Ember u San Francisku, spajajući niz međunarodnih okusa.

Privatni stol kuhara: Zensoul, 5-satni fino objedovanje

Kao klasično obučeni privatni kuhar iz Bay Area, pretvaram duševne globalne ukuse u nezaboravna iskustva objedovanja. Moja ZenSoul kuhinja kombinuje korijene roštilja, azijske i soul hrane s finom kulinarskom umjetnošću.

Kuhar Tony „Avanture s hranom koja grije dušu”

25 godina kao Pitmaster specijaliziran za južnjačku udobnost s karipskim kulinarskim stilom je moja strast. Zabava je uvijek na meniju

Everton: fuzijska kuhinja usmjerena na zdravlje

Moja jela obuhvataju vegansku, vegetarijansku, italijansku, karipsku, azijsku fuziju i južnjačku kuhinju.

Profesionalni kuhar za posebne događaje od strane Amande

Pripremam obroke od farme do stola za sva vaša predstojeća okupljanja, zabave i male događaje.

Sukulentna kuhinja uz Lakeith

Kreiram vizuelno zadivljujuće tanjire napravljene od svježih sastojaka lokalnog porijekla.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva