Tastebud treasures by Pablo

Kreiram ukusna jela inspirisana svojim kulinarskim putovanjima širom svijeta.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Napa
Dostupno u smještaju

Kalifornijski stil

KM333 po gostu
Meni s morskim plodovima s četiri slijeda inspirisan sjevernom obalom Kalifornije. Uživajte u morskim plodovima lokalnog porijekla i raznovrsnoj pratnji.

Putovanje

KM383 po gostu
Meni s četiri slijeda koji vas vodi u kulinarsku avanturu. Svako jelo je osmišljeno kako bi se istaknuli posebni sastojci i tehnike.

Patagonija

KM417 po gostu
Jelovnik s pet jela s okusima Patagonije. Nasmiješite se dok kušate bogatstvo južnoameričke kuhinje.

Doživljaji vezani za Gimenez Melo večeru

KM466 po gostu
Gozba s argentinskim roštiljem sa šest jela. Kušajte razne vrste mesa hranjenog travom i tradicionalnih umaka, uključujući chimichurri.
Možete poslati poruku domaćinu (Pablo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Osmislio sam kulinarske doživljaje širom San Francisca, Nape, Sonome i Kolumbije.
Posebni klijenti
Sarađivao sam s Velikim bratom Velikom sestrom, Ferrarijem i Ambasadom Argentine.
Trening sommeliera za vino
Studirala sam vinski sommelier u Gato Dumasu u Argentini.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 4 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Napa, Sonoma i San Francisco. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM333 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Tastebud treasures by Pablo

Kreiram ukusna jela inspirisana svojim kulinarskim putovanjima širom svijeta.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Napa
Dostupno u smještaju
Od KM333 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kalifornijski stil

KM333 po gostu
Meni s morskim plodovima s četiri slijeda inspirisan sjevernom obalom Kalifornije. Uživajte u morskim plodovima lokalnog porijekla i raznovrsnoj pratnji.

Putovanje

KM383 po gostu
Meni s četiri slijeda koji vas vodi u kulinarsku avanturu. Svako jelo je osmišljeno kako bi se istaknuli posebni sastojci i tehnike.

Patagonija

KM417 po gostu
Jelovnik s pet jela s okusima Patagonije. Nasmiješite se dok kušate bogatstvo južnoameričke kuhinje.

Doživljaji vezani za Gimenez Melo večeru

KM466 po gostu
Gozba s argentinskim roštiljem sa šest jela. Kušajte razne vrste mesa hranjenog travom i tradicionalnih umaka, uključujući chimichurri.
Možete poslati poruku domaćinu (Pablo) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
25 godina iskustva
Osmislio sam kulinarske doživljaje širom San Francisca, Nape, Sonome i Kolumbije.
Posebni klijenti
Sarađivao sam s Velikim bratom Velikom sestrom, Ferrarijem i Ambasadom Argentine.
Trening sommeliera za vino
Studirala sam vinski sommelier u Gato Dumasu u Argentini.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 4 recenzije

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Napa, Sonoma i San Francisco. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 21 godine mogu prisustvovati, maksimalno 15 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?