Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Gilbert

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Gilbert

Šef kuhinje

Privatni catering od polja do stola

12 godina iskustva Ja sam kuhar specijalizovan za američke klasike s azijskim preokretom. Imam dvije kulinarske diplome i obučavam se kod glavnog kuhara Beaua MacMillana. Iskoristio sam svoje vještine i kreativnost radeći s majstorom kuharom Beauom MacMillanom.

Šef kuhinje

Mesa

Doživljaj profesionalnog kuhara iz sjeckanog prvaka u mreži hrane

15 godina iskustva U 15 godina kao izvršni kuhar, posjedovao sam nekoliko restorana i kamiona s hranom. Studirala sam na Le Cordon Bleu u Scottsdaleu. Ja sam sjeckani prvak u hrani i šampion u prodaji u supermarketu.

Šef kuhinje

Kreativni fini restorani u društvu Travisa

22 godine iskustva Radio sam u luksuznim hotelima i kao privatni kuhar u više gradova. Studirao sam na Kalifornijskoj kulinarskoj akademiji i instruktor sam ServSafe. Seoski pjevač je bio ljubazan i znatiželjan u pogledu hrane koju sam mu pripremila.

Šef kuhinje

Profesionalne i privatne usluge kuhara koje pruža Christine

Sa 13 godina iskustva, moja duboka ljubav prema hrani i kuhanju me navela da nastavim formalni kulinarski trening i uspješno ručam moja firma za usluge privatnog kuhara-Gabbeys. Diplomirao sam na Newcastle Collegeu i dodatno sam se školovao u Hiltonu kao kuhar 4 godine. Također sam dobio NCL kulinarsku nagradu i recenzije s 5 zvjezdica na svim online platformama.

Šef kuhinje

Vrhunski fini restorani Grega

Sa 32 godine iskustva radi kao izvršni kuhar i generalni direktor više od 30 godina. Diplomirao je na Univerzitetu u Pittsburghu i školovao se u restoranima u Washingtonu. Kreirao je jelovnike za US Open Waste Management Event i GQ Anniversary događaj.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva