Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Hallandale Beach

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Uživanje i boravak: Airbnb doživljaj profesionalnog kuhara

Poboljšajte svoj odmor privatnim kulinarskim putovanjem. kuhanje uživo i gurmanska jela

Jelovnici kuharice Sylvie

Kuham s organskom i svježom hranom ! Moji jelovnici su iznenađujući, italijanski, mediteranski, francuski , američki, vegetarijanski. Vrlo sam fleksibilna ! Donosim salvete, odštampane jelovnike... dolazim sa svojom konobaricom.

Ručno pripremljeni obroci od strane Benjamina

Svoje 30-godišnje iskustvo s uslugom posluživanja hrane donosim na stol, a sada vodim vlastitu ugostiteljsku kompaniju s fokusom na vrhunske sastojke i izvrsnu uslugu.

Kuhinja: Christian Martin

Od luksuznih odmarališta do privatnih imanja, moje kulinarsko putovanje obuhvata kontinente, spaja tradiciju s globalnim okusima i profinjenu tehniku oblikovanu godinama putovanja.

Autentična italijanska kuhinja kuhara Marije

Ja sam privatni kuhar koji je studirao kuhanje u Veroni u Italiji s više od 20 godina iskustva.

Večerajte kao kraljevska obitelj – s kuharom Marinom Staver

Izrađujem gurmanske obroke s rijetkim sastojcima i umjetničku oblogu za VIP klijente.

Uzvišeni fini restorani u Faridu

Strastven prema duhovnom kuhanju fokusiranom na ljubav, strast i poštovanje.

Kuhinja kuhara Marine Staver s 5 zvjezdica

Magija na Michelinovom nivou - jela po mjeri koja uzbuđuju svih 5 čula.

Autentična italijanska kuhinja Mariangele

Donosim autentične italijanske recepte na vaš stol, koristeći najsvježije sastojke.

Faridovo italijansko kulinarsko putovanje

Istražujem bogatu talijansku kulinarsku tradiciju, nudeći ukusan doživljaj objedovanja.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva