Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Homestead

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Gurmanski doručak

Uz svaki obrok donosim vještine koje sam stekao u vrhunskim restoranima.

Ukusne kreacije šefa kuhinje Jaya

Kuhala sam za poznate ličnosti i radila u restoranima Flemings i Benihana. Finalist sam takmičenja Chef Karla's Favorite.Chef. Obučen u Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Jedinstveni japanski ili fuzijski omakase doživljaj.

Dođite, dopustite mi da vas nahranim

Posluživanje duše s stranom drskosti: gdje se hrana za utjehu susreće s kreativnošću i svaki zalogaj priča priču.

Restoran na Michelinovoj razini u Collinu

Imam 10 godina iskustva kao kuhar u vilama u Miamiju i završenu obuku na Kulinarskom institutu u San Diegu.

Odvažne tjestenine i mediteranska jela Julija

Vodim kompaniju koja se bavi cateringom i kuhala sam za Luisa Fonsija i Latino Grammyja.

Doživljaj za stolom šefa kuhinje s kuharom Adrianne

Pažljivo odabran fini meni u Miamiju s lokalnim proizvodima i sastojcima.

Pravi italijanski okusi kuharice Lucije Marinelli

Obučio sam se pod istaknutim kuharima u Milanu i specijalizovao se za izradu autentičnih italijanskih jela.

Kuhar za ulov i pripremu hrane

Osmijesi i kvalitet

Lior: druženja uz branč i slastičarski specijaliteti

Privatni slastičar s klasičnom obukom i klijentelom influensera.

Profinjena privatna večera koju je osmislio Gourmet Hustle

Pružam usluge vrhunskog privatnog kuhara za proslave, večere i višednevne boravke. Ja se brinem o svemu kako bi vaš boravak bio bezbrižan, ugodan i kako biste bili potpuno spokojni.

Ketering za tapas i paellu

Ja sam kuhar iz Barcelone koji nudi autentičnu špansku kuhinju. Pripremam paellu i tapase na licu mjesta za privatne događaje, proslave i nezaboravna iskustva objedovanja.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva