Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Inglewood

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Inglewood

Šef kuhinje

Veganski doživljaj: privatni kuhar u vašem domu

Upoznajte kuhara JustNCase! S dugogodišnjim iskustvom u kulinarskoj industriji, uspješno sam upravljao vlastitim kamionom s hranom i pokrenuo uspješnu privatnu firmu za kuhare, ugošćujući raznoliku klijentelu. Moja strast prema stvaranju ukusnih, visokokvalitetnih obroka dovela me do rada s više klijenata visokog profila u povjerljivim okruženjima, pružajući personalizovane gastronomske doživljaje kojima je prioritet ukus, zdravlje i prezentacija. Bilo da izrađujem inovativna jela na bazi biljaka ili kuvanju jela s više jela, donosim profesionalnost, kreativnost i pažnju na detalje svakom doživljaju objedovanja. Dopustite mi da u vaš smještaj na Airbnbu dovedem luksuz privatnog kuhara!

Šef kuhinje

Privatni gastronomski doživljaj koji je odabrao kuhar Neicy

15 godina iskustva fokusirajući se na hranu za utjehu s posebnim osvrtom, kuham za poznate ličnosti i ekskluzivne događaje. Baka me je obučila, a ja sam usavršila svoje vještine na Umjetničkom institutu u Illinoisu. Također sam osnovao kompaniju MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Šef kuhinje

Los Angeles

Morgan: veselo kuhanje

20 godina iskustva specijalizovan sam za kreiranje jedinstvenih gastronomskih doživljaja s fokusom na kvalitetne sastojke. Kuhala sam pod mnogim odličnim kuharima i u fantastičnim restoranima. Vodim vlastitu firmu, nudeći doživljaje za privatne kuhare, uparivanje vina i piknike.

Šef kuhinje

Gurmanska večera u društvu Dylana

5 godina iskustva posvećen sam donošenju svježe, gurmanske hrane na vaš stol. Studirala sam kod nekih od najboljih kuhara u Los Angelesu. Napisala sam kuharicu za djecu s poremećajima u ishrani.

Šef kuhinje

Joey: povišena italijanska hrana

Ja sam Joey, privatni kuhar sa sjedištem u Los Angelesu, specijalizovan za italijansku kuhinju. Moje kulinarsko putovanje je počelo u Le Cordon Bleu u Los Angelesu, gdje sam naučio unositi kreativnost u složene recepte. S italijanskim nasljeđem s obje strane moje porodice, svake godine putujem u Italiju kako bih produbila svoju stručnost. Tokom mojih 10 godina kao privatni kuhar, služio sam niz klijenata, od poznatih ličnosti do demure, i radujem se što ću u vaš dom donijeti izuzetna jela od visokokvalitetnih sastojaka.

Šef kuhinje

Luksuzni privatni restorani kuhara Jimmyja Matiza

12 godina iskustva osnovao sam Matiz Catering i kuhao za australijsku ambasadu, Ferrari i još mnogo toga. Obučavala sam se u restoranu s Michelinovom zvjezdicom s braćom Roca i Michaelom Minom. Pobijedio sam na visoko konkurentnom sajmu kuhanja zasnovanom na stvarnosti 2024. godine (S58, Ep12).

Sve usluge profesionalnog kuhara

Ukusne kreacije Terese

20 godina iskustva Imam više od dvije decenije raznovrsnog iskustva u kuhinjskim okruženjima pod visokim pritiskom. Studirala sam kulinarske umjetnosti na Tehničkom koledžu u Los Angelesu. Dobila sam nagradu za najbolju garderobu gospođe Cubbison.

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

15 godina iskustva Ja sam treća generacija kalifornijskih sastojaka koji spajaju sastojke zapadne obale sa globalnim začinima. Učila sam od majke i bake, a zatim kroz obuku i vođenje posla. Pobijedila sam na takmičenju u kuhanju Food Network i služila Rihanni, Stevie Wonder i još mnogo toga.

Kreativni deserti i sezonski jelovnici kuhara Solomona

16 godina iskustva Bavim se razvojem inovativnih recepata i jela za male prehrambene firme. Diplomirala sam na Kulinarskom institutu Amerike. Fokusiram se na istraživanje i razvoj malih prehrambenih firmi.

Luksuzni restorani u smještaju koji nudi Ty

Ja sam privatni kuhar s više od decenije iskustva u kreiranju personalizovanih gastronomskih doživljaja za porodice, kreativce i ljubitelje hrane širom Kalifornije. Moja kuhinja je ukorijenjena u multikulturalnim fuzijama koje graniče duševne okuse s juga, Kariba, Latinske Amerike i šire. Izgradio sam svoje ime kroz usta, kuhajući za klijente koji me vraćaju iz godine u godinu zbog povezanosti i brige koju donosim na svaki tanjir. Po čemu se razlikujem? Ne samo da kuham. Prevodim osjećaj u hranu. Bilo da se radi o udobnosti, proslavi ili nostalgiji, iskoristim emocionalnu stranu obroka. Organizovala sam sve, od intimnih rođendana do iskačućih prozora i privatnih večera, a prema svakom se odnosim kao da mi je to najvažnije. Ako ste ikada željeli kuhara koji se osjeća kao porodica i kuha kao da je živio gdje god da volite - ovo

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey

6 godina iskustva Slavni sam kuhar s rasprodanim pojavama u Los Angelesu, New Yorku i Miamiju. Naučila sam kako biti kuhar tako što sam gledala svoju baku i radila u kuhinjama. Uvršten sam u emisiju „Hrana i vino” kao kuhar „Revitalizujući gastronomsku scenu u Los Angelesu”.

Zdravi sezonski restorani s nutricionističkim kuharom Cateom

4 godine iskustva Imam 4 godine iskustva u kuhanju obroka koji podržavaju zdravlje kako bih liječio klijente u Los Angelesu. Ja sam holistički zdravstveni trener certificiran od strane Instituta za integrativnu ishranu. Prvak u „sjeckanoj” mreži hrane i finalist turnira.

Kreativna napuljska jela Bradyja

24 godine iskustva, trudim se da se ljudi osjećaju ugodno dok pružam kreativne jelovnike i doživljaje. Iscrpio sam svoje kulinarske vještine i u kuhinjama i u okruženju pod visokim pritiskom. Pokrenuo sam mobilni koncept napolitanske kuhinje koji nudi nezaboravna jela, privatnu ugostiteljsku djelatnost, kao i usluge velikih događaja. Dozvolite mi da vas povedem na putovanje ukusnog i hranjivog.

Shieya: globalna kulinarska putovanja

10 godina iskustva već više od decenije izrađujem posebna jela od raznovrsnih uticaja. Obučavala sam se u Nobuu, a također i u Wolfgang Pucku. Osvojio sam Food Network's Supermarket Stakeout Season 6 i pojavljujem se na Gastronauts.

Paola: karipsko-evropska fuzijska hrana

7 godina iskustva kuham za privatne klijente, spajajući karipske korijene s globalnim okusima. Naučila sam kuhati od svoje majke i honorarno raditi kao tinejdžer. Stvaram pečenje i multikulturalnu kuhinju.

Paola - privatna večera inspirisana sjeveroistokom

9 godina iskustva osmislio sam svoje vještine kuhanja tokom godina iznajmljivanja jahti i privatnih večera. Osim pohađanja časova, usavršavao sam svoje vještine putem čartera jahti i privatnih večera. Kreirao sam jela za nevjerovatan asortiman gostiju dok jedre na jahtama.

Jasmin: Jazzed-up klasici

10 godina iskustva savladao sam gostoprimstvo i izvršenje u privatnim restoranima. Imam diplomu kulinarstva na Kesier Culinary Instituteu. Podučavam buduće kuhare, što je moje najponosnije postignuće.

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 godina iskustva Moj fokus: duševne tradicije južnjačke kuhinje s preciznim francuskim tehnikama. Diplomirao sam kulinarske likovne umjetnosti na Le Cordon Bleu College of Culinary Arts zajedno s diplomom poslovnog menadžmenta na slavnom koledžu Morehouse. Pomogao sam grupi restorana da postigne 85% sastojaka od farme do stola i zadržao troškove hrane ispod 20%. Sada sam privatni kuhar koji zadovoljava vaše potrebe. Moja specijalnost je: po vašoj želji.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva