Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Ives Estates

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Živahna globalna cijena Jorgea

Svoje iskustvo kao instruktor kuhanja i vrhunskog kuhara donosim na časove i večere.

Luksuzni Tomasov suši

Donosim vrhunske suši večere s nezaboravnim nastupom uživo na Airbnbu.

Gurmanska soul i karipska hrana Tommi Nikhail

POSEBNA PONUDA ZA PRAZNIKE ✨ Ostvarite 100 USD POPUSTA na BILO KOJU rezervaciju uz kod MIAMIHOLIDAY25

Vrhunski restorani kod kuće s privatnim kuharom Vincentom

Francuska, mediteranska, peciva, fina jela, sezonska, meniji po mjeri.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Američka, karipska fuzija, globalna kuhinja, strastveni okusi i maštovita prezentacija.

Igrajte se sa svojom hranom s kuharom Nicole Fey

Radio sam za vrhunske kuhare i restorane u Bostonu i Južnoj Floridi i uzbuđen sam što mogu s vama podijeliti svoju strast i stručnost.

Lični kuhar Rafa

Donosim kvalitetne obroke iz restorana na vaš stol! Personalizovan, svjež i izrađen sa strašću koji odgovara vašem ukusu, načinu života i rasporedu. Sa mnom je vrlo lako sarađivati i putujem do vas!

Ukusne kreacije šefa kuhinje Jaya

Kuhala sam za poznate ličnosti i radila u restoranima Flemings i Benihana. Finalist sam takmičenja Chef Karla's Favorite.Chef. Obučen u Art Institute Ft. Lauderdale.

Dane: kuhanje od polja do vilice

Glumio sam goste u emisijama The Restaurant i The Morning After i pobijedio u borbi s tacosima.

Soflosushi Omakase

Jedinstveni japanski ili fuzijski omakase doživljaj.

Restoran na Michelinovoj razini u Collinu

Imam 10 godina iskustva kao kuhar u vilama u Miamiju i završenu obuku na Kulinarskom institutu u San Diegu.

Doživljaj za stolom šefa kuhinje s kuharom Adrianne

Pažljivo odabran fini meni u Miamiju s lokalnim proizvodima i sastojcima.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva