Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Lawrenceville

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Global Tapas Party & Charcuterie

Stručno izrađeni globalni zalogaji - bujni okusi, besprijekoran protok i nezaboravna energija.

Anđeoski tanjiri kuharice Ashley Angel

Kuhar Ashley Angel je kulinarski vizionar, koji voli hranu za dušu, specijalizovana je za kreiranje nezaboravnih privatnih doživljaja objedovanja putem svoje ugostiteljske kompanije.

Graciela odvažni latinoamerički okusi

Spajam tradicionalna latinoamerička jela s kreativnim detaljima za nezaboravne večere.

Gurmanski gastronomski doživljaji koje je snimio Picasso

Izrađujem obroke koji pričaju priču, kombinujući inovacije s tradicijom.

Pedro: španski okus, tapasi i paella

Moje kuhanje je ukorijenjeno u tradicionalnoj španskoj kuhinji spojenoj s modernim tehnikama.

Obroci od kuhara Johna

Vješt u globalnim kuhinjama: francuskoj, jamajčanskoj, korejskoj, italijanskoj, španskoj i još mnogo toga.

Debra: biljna i sirova hrana

Moja hrana pomaže klijentima da se osjećaju mlado, živopisno, energično i puno života.

Ukusni globalni okusi Desiree

Kreiram jela inspirisana italijanskom, ostrvskom, mediteranskom, francuskom i azijskom kuhinjom.

Hrana za dušu koju je Dianna napravila s ljubavlju

Ja sam nagrađivani kuhar koji stvara nezaboravne restorane koristeći svježe, lokalne sastojke.

Jelovnici za afro-fuziju koje je napisala Gina

Kao nigerijski kuhar i kulinarski fakultet, primjenjujem zapadnjački preokret na afro-fuzijska jela.

Globalni okusi kuhara Fadija

Studirala sam u Libanu i Švicarskoj i radila na poznatom imanju Relais & Châteaux.

Rob: holivudska večera od nule

Oduševljen svježim, visokokvalitetnim sastojcima, svako jelo izrađujem od nule.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva