Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Nashville

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Tk kuhinja

TK je specijalizovan za luksuzno posluživanje hrane i privatne obroke za klijente koji traže najbolje. Kulinarski doživljaj koji je i otmjen i jedinstven

Umjetnička globalna kuhinja i časovi Averyja

Ja sam privatni kuhar i instruktor sa sjedištem u Nashvilleu! Volim spojiti odvažne globalne okuse s umjetničkim štihom, izrađujući svježe, sezonske jelovnike pripremljene za vas. Ako ste zainteresovani, mogu i vas naučiti!

Ukusna sezonska jela marke Brandie

Pripremam obroke koristeći sastojke iz svog vrta i pouzdane kontakte poljoprivrednika.

Sezonska južnjačka i italijanska kuhinja Brandie

Glavni kuhar brenda luksuznih kućanskih aparata, unosim kreativnu energiju u svoje kuhanje.

Sezonska fuzijska hrana koju nudi Krys

Oživljavam tradicionalnu kuhinju na moderan način, stvarajući nezaboravne obroke.

Peggy: fuzioni meniji

Recepte pretvaram u remek-djela za poznate ličnosti i kulinarske događaje.

Let's Eat with Kibwe

U organizaciji Let's Eat With Kibwe, ponosni smo na kreiranje nezaboravnih gastronomskih doživljaja kroz; zanatske izrade, svježih lokalnih sastojaka, lične povezanosti i kulinarskog obrazovanja.

Magično kuhanje s Julijom

Ja sam kuhar koji voli izrađivati divna jela koristeći svježe sastojke.

Ugodna intimna večera u društvu Tylera

Volim donositi divne usluge objedovanja na najintimnija mjesta.

Stuart: roštilj u teksaškom stilu

Kombinujem autentične tehnike sporog pušenja s odvažnim kajunskim i trinidadskim začinima.

Victoria: teksaško-meksički i južnjački vegan

Unosim srce i dušu u svako jelo, ponovo oslikavajući klasičnu hranu za utjehu.

Keithovi okusi muzičkog grada

Istaknuo sam u emisiji Chopped, a sada donosim svoj prepoznatljivi stil i tehnike ljudima posvuda.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva