Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Lomita

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Inovativna pizza catering koju pruža Jesus

Izrađujem meni za degustaciju pizze koji spaja odvažne meksičke okuse s globalnim zapletima.

Događaj Mesa Montano by Michael

Stvaram obroke ispunjene pričama kroz intimna okupljanja ukorijenjena u povezanosti.

Kalifornijski klasici

Donošenje tri decenije doživljaja s Michelinovom zvjezdicom u svako jelo i objedovanje!

Jesus je pripremio svježu pizzu

Diplomirala sam kulinarske umjetnosti i diplomirala na Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Uživam u tome da inspirišem ljude, iako dijelim svoju hranu. Ravnoteža između zdravog Mediterana sa savršenom količinom raskoši. Organski sezonski sastojci koji nude posebne gastronomske doživljaje.

Doživljaj privatnog kuhara koji organizuje The Culinistas

Spojimo vrhunske kulinarske talente s domaćinstvima za nezaboravne gastronomske doživljaje.

Ukusne proslave Rosalind

Vodim svoju privatnu firmu za profesionalne kuhare više od 15 godina.

Odiseja okusa kuhara Paula

S više od decenije iskustva u kreiranju obroka za holivudsku elitu, donosim umjetnost fine večere na vaš stol, pretvarajući svako jelo u nezaboravno iskustvo.

Kulinarski doživljaj s kuharom Cedricom

Vrhunska francuska kuhinja dolazi do vas

The Seasonal Chef's Table — Nordic x Japanese

Tečno govorite stolno govoreći, s dugogodišnjim iskustvom od A-listera do super jahti - s okusom, finesom i malo magije za svaki doživljaj objedovanja. To je zabava! IG: @caviarcitizen

Ryanovi jelovnici Modern Cajun-Creole i kalifornijski jelovnici

Spajam južnjačku dušu sa svježinom Kalifornije, stvarajući odvažne, sezonske jelovnike.

Globalna fuzijska kuhinja Kennetha

Spoj međunarodnih okusa na nezaboravnim kursevima.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva