Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Plantation

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Danielova večera inspirisana širom svijeta

Moj kulinarski pristup je kreativan, praktičan i ukorijenjen u mom kubansko-američkom nasljeđu.

Multikulturalna vrhunska večera u društvu Wladimira

Donosim srce, mediteransku tradiciju i jake venecuelanske korijene u svoju kuhinju.

Međunarodno gastronomsko putovanje Andresa

Kreiram jelovnike sa svježim, zdravim sastojcima, spajajući tradiciju i globalnu inspiraciju.

Živahna globalna cijena Jorgea

Svoje iskustvo kao instruktor kuhanja i vrhunskog kuhara donosim na časove i večere.

Luksuzni Tomasov suši

Donosim vrhunske suši večere s nezaboravnim nastupom uživo na Airbnbu.

Živopisna fuzijska jela koja priprema Natasha

Zaradila sam diplomu iz kulinarstva i radila sa kuvarskim timom iz kuvajtske kraljevske porodice.

Gurmanska soul i karipska hrana Tommi Nikhail

POSEBNA PONUDA ZA PRAZNIKE ✨ Ostvarite 100 USD POPUSTA na BILO KOJU rezervaciju uz kod MIAMIHOLIDAY25

Vrhunski restorani kod kuće s privatnim kuharom Vincentom

Francuska, mediteranska, peciva, fina jela, sezonska, meniji po mjeri.

Vrhunski italijanski i mediteranski francuski restorani kod kuće

Vlasnik sam firme Epicureans Of Florida, privatnog kuhara i ugostiteljske djelatnosti.

Doživite privatnu večeru sa poznatim kuharom

Doživljaj luksuznih restorana s lokalnim okusima – savršeno za Bachove zabave

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Američka, karipska fuzija, globalna kuhinja, strastveni okusi i maštovita prezentacija.

Igrajte se sa svojom hranom s kuharom Nicole Fey

Radio sam za vrhunske kuhare i restorane u Bostonu i Južnoj Floridi i uzbuđen sam što mogu s vama podijeliti svoju strast i stručnost.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva