Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Raiguer

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Carlosova baskijsko-mediteranska kuhinja

Nudim jedinstven i nagrađivan spoj baskijskih i mediteranskih okusa.

Iscjeljivanje veganske kuhinje s Marianom

Od jahti do domova slavnih, pripremam organska, veganska jela osmišljena da imaju energiju.

Privatni argentinski roštilj na Majorci

Argentinski kuhar sa sjedištem na Majorki, s više od 15 godina iskustva u kuhanju na vatri. Osmišljač BIFE BBQ Experience, koncepta ugostiteljstva koji spaja gastronomiju, zabavu i ljudsku toplinu

Ekskluzivno kulinarsko iskustvo u vašem smještaju

Stručnjak za paelle, jela od riže, tapas; kreiranje modernih, svježih okusa.

Obroci inspirisani jahtama koje priprema Yolanda

Ja sam privatni kuhar na jahti i kulinarski konsultant s iskustvom u raznim kuhinjama.

Majorska kuhinja s Llucia

Tradicionalna Majorska i balearska kuhinja, koristeći lokalne proizvode i kvalitet.

Mediteranska kuhinja koju priprema Michela

Nakon što sam preplovio 80.000 milja kao privatni kuhar, svoju kuhinju obogaćujem globalnim ukusima.

Mediterranean Fest por Edu Losilla

Uživajte u predivnoj mediteranskoj gastronomiji uz kvalitetne originalne tapase

Vrhunska kuhinja s Marijom

Visoka kuhinja, sportska ishrana, kreativnost i pažnja posvećena malim grupama.

Autorske večere i obroci u Llorenç

Studirala sam poslastičarstvo u Parizu i pripremam jela inspirisana receptima moje bake.

Maruxa: galicijska kuhinja

Španski i mediteranski korijeni s globalnim uticajima. Poštovanje prema proizvodu.

Mediteransko iskustvo

Moj kulinarski pristup, nastao iz tehničke preciznosti, kreativnosti i jedinstvene kulturne osjetljivosti, ogleda se u prilagođenim jelovnicima koji usklađuju tradicije gastronomije.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva