Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Baix Llobregat

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Baix Llobregat

Šef kuhinje

Roštilj u penthouseu u centru grada u društvu profesionalnog kuhara

Kao profesionalni kuhar s više od 14 godina iskustva, specijalizovan sam za kreiranje nezaboravnih kulinarskih doživljaja i stvaranje savršenog okruženja. Kuhanje nije samo posao za mene, to je moja strast i ništa mi nije draže od dijeljenja s drugima. Društvena sam osoba koja uživa u upoznavanju novih ljudi i razmjeni priča. Moje kulinarske avanture su me odvele u više od 125 zemalja i imala sam privilegiju da živim u 5 različitih. Neprestano sam u potrazi za novim gastronomskim doživljajima, što me je navelo da usput upoznam nevjerovatne ljude. Moja supruga Kiira, koja dijeli moju strast prema hrani i putovanjima, pridružit će nam se kako bi ovaj doživljaj bio nezaboravan. Ona je veganka, što znači da dobro poznajemo svijet veganskih proizvoda. Hajde da zajedno istražimo svijet, jedan po jedan zalogaj!

Šef kuhinje

Šarena kreativna večera uz Janu

9 godina iskustva Radio sam u velikom restoranu u Škotskoj, razvijajući svoje vještine i kreativnost. Školovala sam se u kuhinji. Kuhanje je moja umjetnost - lijepa, živahna i napravljena s ljubavlju i osmijehom na licu.

Šef kuhinje

Graciela meniji za degustaciju avangardnih morskih plodova

6 godina iskustva obučio sam se u mnogim kuhinjama, pod uticajem francuske kuhinje i strasti prema finim restoranima. U ovim restoranima sam naučio napredne tehnike i kreativne pristupe. Moje tehnike se zasnivaju na inovacijama i visokokvalitetnim sastojcima.

Šef kuhinje

Kreativni mediteranski okusi Janne

12 godina iskustva Odrasla sam u obalnoj Španiji i kuhala u vrhunskim kuhinjama širom svijeta. Diplomirao sam međunarodne kulinarske umjetnosti u Švicarskoj. Studirala sam vrhunsku kuhinju u svjetskoj prijestolnici gastronomije.

Šef kuhinje

Ukorijenjena katalonska kuhinja s Jordijem

10 godina iskustva u vrhunskim restoranima. Imam duboku ljubav prema proizvodu i tradicionalnoj kuhinji, ali s vještinom prihvatam tehniku za podizanje okusa u svakom jelu.

Šef kuhinje

Barcelona

Maríina peciva i ukusna večera

10 godina iskustva kuham od svoje 12. godine, specijalizovano i za peciva i za ukusnu kuhinju. Diplomirao sam gastronomiju i gostoprimstvo u Barceloni, Ekvadoru i SAD-u, usavršio sam svoje vještine u kuhinji s Michelinovim zvjezdicama, usavršavajući kulinarske tehnike.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Marcova tradicija katalonske kuhinje

Mi smo Esther i Marc, dvojica Katalonaca strastveni prema našoj kulturi i gastronomiji koji vas pozivaju da otkrijete Kataloniju kroz tajnu večeru koju dijelite s lokalcima. Marc je kuhar i obučen za El Bulli s Ferranom Adrià, što mu je omogućilo da razvije kreativnost i zahtjeve potrebne za opremanje ovog doživljaja s maksimalnom autentičnošću i ekskluzivnošću. Također, kao veliki ljubitelji vina, volimo kombinovati naša jela s vinima iz najboljih katalonskih vinarija. Dođite i otkrijte Kataloniju sa svoje stolice!

Izraelski okusi fuzije

20 godina iskustva Ja sam kulinarski profesionalac s iskustvom koje spajaju međunarodne okuse. Studirala sam gostoprimstvo i imam praktično iskustvo širom svijeta. Putovanja su upoznala moje kulinarske vještine i senzibilitet, kao i moj pristup mojoj karijeri.

Mediteranski jelovnici Pabla

Tokom moje kulinarske putanje, imao sam priliku istražiti okuse iz cijelog svijeta i savršene kulinarske tehnike. Međutim, u dijeljenju moje strasti prema kuhanju s drugima otkrio sam svoje pravo zanimanje. Kuhanje za voi mi omogućava da kreiram gastronomske doživljaje koji su jedinstveni i personalizovani, prilagođeni vašim ukusima i željama. Svako jelo je umjetničko djelo, a svaki kupac je inspiracija.

Sam: Okusi Levanta

12 godina iskustva Specijalizovan sam za pretvaranje jednostavnih sastojaka u izvanredne obroke. Diplomirao sam pravo na Univerzitetu u Damasku, ali moja strast leži u ugošćavanju. Od Bejruta do Barcelone, volio sam primati goste iz cijelog svijeta u svoj dom.

Federico: ručak i večera na bazi biljaka

3 godine iskustva Mi smo dva strastvena kuhara koji svakodnevno treniraju i usavršavaju naše vještine kako bismo pružili fine restorane. Imamo opsežnu formalnu obuku kroz univerzitete i kulinarske kurseve. Radili smo u mnogim profesionalnim kuhinjama, usavršavajući svoje rukotvorine.

Šarena fuzijska kuhinja s Camilom

15 godina iskustva istraživao sam različite okuse i tehnike kuhanja širom svijeta. Vješt sam u gastronomiji i događajima. Učim za magisterij iz oblasti hrane i pića. Vodila sam kuhinju u restoranu Pachama South American Food i razvila inovativne jelovnike.

Daniele priprema obrok za performanse

6 godina iskustva radio sam u hotelima i restoranima, stvarajući obroke za klijente fokusirane na ishranu. Proučavala sam vrijeme hranjivih tvari, dizajn menija i energetsku ravnotežu kako bih podržala ciljeve uspješnosti. Ja sam certificirani ANutr, poznat po premošćivanju kulinarske prakse s prehranom.

Večera inspirisana širom svijeta od strane Helia

8 godina iskustva koje sam kuhao u kuhinjama širom Južne Amerike i Evrope. Studirala sam tehnološku gastronomiju na Senacu u Brazilu 2013. godine. Radio sam u Gracia Baru i Pizzaria Via Roma u Brazilu.

Kreacije od riže: Paellas i još mnogo toga

20 godina iskustva Ja sam kuhar specijalizovan za kreiranje osjetilnih, gastronomskih menija koji podsjećaju na emocije. Također imam magisterij iz upravljanja restoranima. Također sam trenirao u restoranu s Michelinovim zvjezdicama koji je vodio španski kuhar Martín Berasategui.

Pablo: tapasi, paella i mediteranski okusi

S bogatim iskustvom u ugostiteljstvu, radio sam kao kuhar u luksuznim hotelima u Argentini, usavršavajući korisničku podršku i vrhunske usluge. Također sam stekao vrijedno iskustvo u bistroima, a radio sam u poznatim restoranima u Andori i Barceloni, organizujući kulinarske događaje. Moja raznolika putanja mi je pružila širok i raznovrstan pogled, koji se lako prilagođava različitim gastronomskim izazovima.

Federicovi okusi iz Evrope

25 godina iskustva Ja sam strastveni gastronomija s iskustvom širom Evrope i Amerike. Obučavao sam se u kulinarskoj školi i u različitim restoranima u Barceloni. Posjedovao sam i upravljao Locanda del Leon d'Oro deceniju.

Brunove francusko-mediteranske kreacije

27 godina iskustva Moja kuhinja balansira francuske osnove s mediteranskim i svjetovnim štihom. Proveo sam godine usavršavajući svoje kulinarske vještine u restoranima prije nego što sam započeo svoje. Također sam se obučio za Paula Bocusea, legendarnog uticajnog kuhara, u Grenobleu u Francuskoj.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva