Može kuhati od Alicie
Nudim praktične časove kuhanja, usluge objedovanja i luksuzne restorane u Houstonu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Houston
Dostupno u smještaju
Gurmanski restorani
KM128 KM128 po gostu
Bez obzira na događaj, uživajte u gurmanskom obroku i izuzetnoj usluzi.
Brunch by she can Cook
KM128 KM128 po gostu
Brunch by She Can Cook — Shrimp & Grits, Chicken & Waffles, Catfish & Grits, and bottomless Mimosas. Južnjački klasici, odvažan okus i dobra atmosfera. Hajde da jedemo, pijuckamo i zabavimo se za stolom!
Kuhajte kao profesionalac
KM170 KM170 po gostu
Uživajte u praktičnom kursu kuhanja uz vođena uputstva. Naučite nove tehnike i kreirajte jela inspirisana kuharima i vratite se kući s prilagođenom keceljom i drugim materijalima.
Luksuzni restorani
KM255 KM255 po gostu
Uživajte u vrhunskom obroku s jumbo kolačima od račića, svježim kamenicama, zapečenim odrescima i sukulentnim jastogom. Uživajte u plamenim desertima pored stola.
Možete poslati poruku domaćinu (Alicia) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Ja sam kuhar s bogatim finim vještinama objedovanja koji donosi interaktivnu atmosferu na večeru.
Vrhunska usluga country kluba
Kreirala sam vrhunske kulinarske ponude za vrhunske seoske klubove i profesionalne košarkaške timove.
Praktični kulinarski trening
Obuku sam provela u vrhunskim kuhinjama u Houstonu, radeći s renomiranim kuharima.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Houston, OLD RVR-WNFRE, Richwood i Sandy Point. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 18 godina mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Opcije znakovnog jezika
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 1 dan prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
KM128 Od KM128 po gostu
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?





