Lokalni fini restorani u Adolfu
Ja sam privatni kuhar s dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu i ugostiteljstvu.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Amalfi
Pruža se na lokaciji: your stay
Doživljaj s 3 kurseva
KM156 po gostu
a 3 Courses Menù with local and organic products, provided by the chef in line with a menù makes with the client, served by a konobar ( min 5 guests) or directly by the chef, includes of final clean.
4 Meni za namirnice
KM176 po gostu
a 4 Courses Menù with local and organic products, provided by the chef in line with a menù makes with the client, served by a konobar ( min 5 guests) or directly by the chef, includes of final clean.
Časovi kuhanja
KM196 po gostu
Časovi kuhanja na kojima će gosti naučiti kako napraviti naše tradicionalne proizvode kao što su: svježa tjestenina, Tiramisù ili Caprese kolač.
Namirnice uključuju i kušat ćemo sve što napravimo.
čišćenje je uključeno.
Degustacijski Lux jelovnik
KM235 po gostu
a 5 Courses Menù with local and organic products, supply by the chef in line with a menù makes with the client, 1 bottle of prosecco and 1 wine every 4 guests, desert ever included and final clean
Možete poslati poruku domaćinu (Adolfo) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
16 godina iskustva
Privatni kuhar sam 4 godine.
Istaknuti detalji karijere
Radio sam za prestižne klijente kao što su prinčevi i poduzetnici.
Obrazovanje i obuka
Imam diplomu iz tehničara za restorativne usluge.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Gdje ćete ići
your stay
84011, Amalfi, Kampanija, Italija
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 50 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?