Veganski doživljaj: privatni kuhar na bazi biljaka

Ja sam veganski kuhar i bivši vlasnik kamiona s hranom koji je kuhao za poznate ličnosti.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju

Signature Vegan "Fish" Filet

KM85 po gostu
Ovaj često traženi sastojak je hrskav i zlatni veganski „riblji” filet s nježnim, pahuljastim centrom koji je izrađen od sastojaka cijele biljke. Ova opcija potpisa je dostupna za dostavu na Airbnb ili drugu lokaciju za 1 osobu ili kuhano na licu mjesta za 2-4 osobe.

Taco gozba

KM254 po gostu
Uživajte u visokoproteinskim veganskim tacosima koji se poslužuju s dodacima kao što su guacamole i ručno izrađeni korijander. Dostupan za najviše 10 gostiju, ovaj meni se priprema na Airbnbu ili željenoj lokaciji.

Uvod u veganski ulaz

KM254 po gostu
Večerajte na predjelu na bazi biljaka koje se poslužuje na Airbnbu ili na drugoj željenoj lokaciji za najviše 4 osobe. Primjeri ulaza uključuju rolnice od lazanja ili odrezak od karfiola.

Doživljaj veganskog sušija

KM397 po gostu
Uživajte u elegantnoj suši gozbi u nigiri stilu. Ovaj meni na bazi biljaka je pripremljen u Airbnb smještaju ili smještaju i dostupan je za najviše 6 gostiju.

Interaktivni kurs veganske kuhinje

KM497 po gostu
Uživajte u uzvišenom, praktičnom kursu kuhanja i otkrijte umjetnost koja se krije iza biljnih kreacija kao što su veganski suši, tacosi, kolači od rakova ili rolnice od lazanja s domaćom tofu ricottom. Ovaj intimni čas kuhanja koji se održava na Airbnbu ili drugoj željenoj lokaciji nudi priliku da izoštrite vještine kuhanja i istražite veganska jela u restoranu.

Veganska večera za 2 osobe

KM499 po gostu
Uživajte u ugodnoj večeri koju je pripremio kuhar za dvoje, uključujući 1 predjelo i predjelo. Meni se poslužuje na Airbnbu ili drugoj željenoj lokaciji.
Možete poslati poruku domaćinu (Justin) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
7 godina iskustva
Savladala sam hranu na bazi biljaka sa strašću, kreativnošću i vlastitim kulinarskim poslom.
Profesionalni kuhar u kamionu s hranom
Kuhala sam iz kamiona s hranom na posebnim događajima u Los Angelesu.
Specijalitet za vegansko kuhanje
Proučavala sam biljnu kuhinju i specijalizovala se za jelovnike usmjerene na wellness.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 9 recenzija

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles, Santa Clarita i Avalon. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM85 po gostu
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Veganski doživljaj: privatni kuhar na bazi biljaka

Ja sam veganski kuhar i bivši vlasnik kamiona s hranom koji je kuhao za poznate ličnosti.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Los Angeles
Dostupno u smještaju
Od KM85 po gostu
Besplatno otkazivanje

Signature Vegan "Fish" Filet

KM85 po gostu
Ovaj često traženi sastojak je hrskav i zlatni veganski „riblji” filet s nježnim, pahuljastim centrom koji je izrađen od sastojaka cijele biljke. Ova opcija potpisa je dostupna za dostavu na Airbnb ili drugu lokaciju za 1 osobu ili kuhano na licu mjesta za 2-4 osobe.

Taco gozba

KM254 po gostu
Uživajte u visokoproteinskim veganskim tacosima koji se poslužuju s dodacima kao što su guacamole i ručno izrađeni korijander. Dostupan za najviše 10 gostiju, ovaj meni se priprema na Airbnbu ili željenoj lokaciji.

Uvod u veganski ulaz

KM254 po gostu
Večerajte na predjelu na bazi biljaka koje se poslužuje na Airbnbu ili na drugoj željenoj lokaciji za najviše 4 osobe. Primjeri ulaza uključuju rolnice od lazanja ili odrezak od karfiola.

Doživljaj veganskog sušija

KM397 po gostu
Uživajte u elegantnoj suši gozbi u nigiri stilu. Ovaj meni na bazi biljaka je pripremljen u Airbnb smještaju ili smještaju i dostupan je za najviše 6 gostiju.

Interaktivni kurs veganske kuhinje

KM497 po gostu
Uživajte u uzvišenom, praktičnom kursu kuhanja i otkrijte umjetnost koja se krije iza biljnih kreacija kao što su veganski suši, tacosi, kolači od rakova ili rolnice od lazanja s domaćom tofu ricottom. Ovaj intimni čas kuhanja koji se održava na Airbnbu ili drugoj željenoj lokaciji nudi priliku da izoštrite vještine kuhanja i istražite veganska jela u restoranu.

Veganska večera za 2 osobe

KM499 po gostu
Uživajte u ugodnoj večeri koju je pripremio kuhar za dvoje, uključujući 1 predjelo i predjelo. Meni se poslužuje na Airbnbu ili drugoj željenoj lokaciji.
Možete poslati poruku domaćinu (Justin) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
7 godina iskustva
Savladala sam hranu na bazi biljaka sa strašću, kreativnošću i vlastitim kulinarskim poslom.
Profesionalni kuhar u kamionu s hranom
Kuhala sam iz kamiona s hranom na posebnim događajima u Los Angelesu.
Specijalitet za vegansko kuhanje
Proučavala sam biljnu kuhinju i specijalizovala se za jelovnike usmjerene na wellness.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Ocijenjeno s 5.0 od 5 zvjezdica na osnovu 9 recenzija

Prikazano 0 od 0 stavki

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Los Angeles, Santa Clarita i Avalon. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?