Privatni kuhari s umjetnošću, srcem i dušom
Specijalizovana za kuhinju inspirisanu prošlim danima. Sa jelovnicima za fuziju od polja do stola.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Kihei
Dostupno u smještaju
Večera u porodičnom stilu Lotusovih kuhara
KM227 po gostu
Porodični obrok od polja do stola. Uživajte u ukusnom kuharskom obroku s izborom bjelančevina, punom izborom večere i potpunim gostoprimstvom. Svi troškovi su uključeni. Pošaljite poruku s opcijama menija ili mi javite šta želite!
Večera s 4 slijeda Lotus kuhara
KM420 po gostu
Uživajte u povišenom obroku od 4 slijeda sa zabavom, supom ili salatom, glavnom, dvije strane i desertom, zajedno s mirnom i gaziranom vodom.
Uzvišenih 6 jela Lotusovih kuhara
KM605 po gostu
Uživajte u obroku od 6 jela s lokalnim sastojcima, elegantnim stolnim pejzažima sa svježim cvijećem i gostoprimstvom s kompletnom uslugom. Svi troškovi su uključeni. Pošaljite poruku s opcijama menija ili mi javite šta želite!
Možete poslati poruku domaćinu (Kyra) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Lotus Chefs kreiraju kuhinju od farme do stola popularnu na Havajima od 1880-ih do 1950-ih.
Postignuće u karijeri
Kuhali smo za niz VIP osoba, od MTV zvijezda do duhovnog vođe Ram Dass.
Edukacija i obuka
Pohađao sam Le Cordon Bleu, kulinarski program na Mauiju i drugim školama.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Kihei, Paia, Wailea i Makena. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati.
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM227 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM2.183
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?