Enrica: italijanska kuhinja
Kreativna kuhinja sa svježim i sezonskim sastojcima, vrhunski događaji.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Rim
Dostupno u smještaju
Nezaboravni talijanski klasici
KM127 po gostu
Otkrijte autentične ukusne italijanske okuse za večeru s bruskettom i burratom, ručno izrađenu tjesteninu sa svježim paradajzom i tiramisuom.
3 kursa
Vegetarijanska organska večera
KM127 po gostu
Uključuje Caprese salatu i tjesteninu s patlidžanima, sos od paradajza i Parmigiano Reggiano. Za desert, birajte između tiramisua ili tradicionalne rimske pite s kremom i pinjolima.
3 kursa
Airbnb meni
KM196 po gostu
Gosti na Airbnbu uživaju u rimskim sirevima, medu od kestena i ručno izrađenim raviolima ispunjenim karbonara kremom. Završite obrok tiramisuom.
3 kursa
Večera s tartufima
KM293 po gostu
Prepustite se luksuznom meniju s tartufima koji sadrži svježu tjesteninu tagliolini i goveđi carpaccio desert: tiramisu
4 kursa
Možete poslati poruku domaćinu (Enrica) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
12 godina iskustva
12 godina u luksuznom ugostiteljstvu i ličnom kuharu za vile i privatne događaje.
Postignuće u karijeri
Radim kao lični kuhar u luksuznim vilama, stanovima i brodovima.
Edukacija i obuka
Formirano u Rimu A Tavola, kulinarsko učenje od strane sicilijanske i romanje bake.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Rim, Monterotondo Scalo, Fiano Romano i Capena. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Od KM127 po gostu
Minimum za rezervaciju iznosi KM391
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?