Kulinarski potpis Nicolasa

Nudim finu, kreativnu i izuzetnu kuhinju, obučenu od strane odličnih kuhara.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju

Meni na tržnici

KM98 
Moderan meni s cevicheom ili hrskavim patlidžanom na ulazu, punjenom peradi ili smeđim agnolottijem i kuhanom kruškom za desert.

Usluga dostave

KM98 
Odaberite doručak, branč ili večeru i uživajte u finim jelima dostavljenim direktno na vaš Airbnb.

Meni za buđenje čula

KM147 
Otkrijte profinjen meni s gurmanskim predjelima, svježim baršunastom, biljnim bakalarom i sosom od šampanjca te pitom od crvenog voća i vanilije.

Meni za potpisivanje

KM216 
Izuzetan meni s prepoznatljivom foie gras ili profinjenim carpaccio, vanilija lotte ili Saint-Pierre, punjena prepelica ili crvena voćna prsa i elegantan desert poput čokoladne smokve.

Batler

KM548 
Vrhunska usluga s namjenskim hotelskim majstorom, osiguravajući nesmetano i elegantno iskustvo za vas i vaše goste.
Možete poslati poruku domaćinu (Thomas) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
Gastronomski doživljaj
Doživite s Yannickom Allénom, Le Squer au Georges V i Hôtel de Crillon.
Kreiranje Maison Carrarea
Usavršio sam svoju umjetnost u prestižnim gastronomskim ustanovama.
Studirao u Ferrandi-Parisu
Diplomirao je na Ferrandi-Parisu, obučen od malih nogu za kuhanje.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?

Kulinarski potpis Nicolasa

Nudim finu, kreativnu i izuzetnu kuhinju, obučenu od strane odličnih kuhara.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje

Meni na tržnici

KM98 
Moderan meni s cevicheom ili hrskavim patlidžanom na ulazu, punjenom peradi ili smeđim agnolottijem i kuhanom kruškom za desert.

Usluga dostave

KM98 
Odaberite doručak, branč ili večeru i uživajte u finim jelima dostavljenim direktno na vaš Airbnb.

Meni za buđenje čula

KM147 
Otkrijte profinjen meni s gurmanskim predjelima, svježim baršunastom, biljnim bakalarom i sosom od šampanjca te pitom od crvenog voća i vanilije.

Meni za potpisivanje

KM216 
Izuzetan meni s prepoznatljivom foie gras ili profinjenim carpaccio, vanilija lotte ili Saint-Pierre, punjena prepelica ili crvena voćna prsa i elegantan desert poput čokoladne smokve.

Batler

KM548 
Vrhunska usluga s namjenskim hotelskim majstorom, osiguravajući nesmetano i elegantno iskustvo za vas i vaše goste.
Možete poslati poruku domaćinu (Thomas) da prilagodi ili promijeni ponudu.

Moje kvalifikacije

Šef kuhinje
Gastronomski doživljaj
Doživite s Yannickom Allénom, Le Squer au Georges V i Hôtel de Crillon.
Kreiranje Maison Carrarea
Usavršio sam svoju umjetnost u prestižnim gastronomskim ustanovama.
Studirao u Ferrandi-Parisu
Diplomirao je na Ferrandi-Parisu, obučen od malih nogu za kuhanje.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moje specijalnosti

Doći ću do vas

Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba znati

Uslovi za goste

Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju

Prilagođen pristup

Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više

Uslovi otkazivanja

Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.

Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta

Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?