Kulinarski potpis Nicolasa
Nudim finu, kreativnu i izuzetnu kuhinju, obučenu od strane odličnih kuhara.
Automatski prevedeno
Šef kuhinje u gradu: Pariz
Dostupno u smještaju
Meni na tržnici
KM98 KM98 po gostu
Moderan meni s cevicheom ili hrskavim patlidžanom na ulazu, punjenom peradi ili smeđim agnolottijem i kuhanom kruškom za desert.
Usluga dostave
KM98 KM98 po gostu
Odaberite doručak, branč ili večeru i uživajte u finim jelima dostavljenim direktno na vaš Airbnb.
Meni za buđenje čula
KM147 KM147 po gostu
Otkrijte profinjen meni s gurmanskim predjelima, svježim baršunastom, biljnim bakalarom i sosom od šampanjca te pitom od crvenog voća i vanilije.
Meni za potpisivanje
KM216 KM216 po gostu
Izuzetan meni s prepoznatljivom foie gras ili profinjenim carpaccio, vanilija lotte ili Saint-Pierre, punjena prepelica ili crvena voćna prsa i elegantan desert poput čokoladne smokve.
Batler
KM548 KM548 po gostu
Vrhunska usluga s namjenskim hotelskim majstorom, osiguravajući nesmetano i elegantno iskustvo za vas i vaše goste.
Možete poslati poruku domaćinu (Thomas) da prilagodi ili promijeni ponudu.
Moje kvalifikacije
Gastronomski doživljaj
Doživite s Yannickom Allénom, Le Squer au Georges V i Hôtel de Crillon.
Kreiranje Maison Carrarea
Usavršio sam svoju umjetnost u prestižnim gastronomskim ustanovama.
Studirao u Ferrandi-Parisu
Diplomirao je na Ferrandi-Parisu, obučen od malih nogu za kuhanje.
U svrhu zaštite plaćanja uvijek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moje specijalnosti
Doći ću do vas
Putujem do gostiju u oblasti: Pariz. Da biste rezervisali na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba znati
Uslovi za goste
Gosti stariji od 2 godine mogu prisustvovati, maksimalno 10 gostiju
Prilagođen pristup
Dogovorite se sa svojim domaćinom o detaljima. Saznajte više
Uslovi otkazivanja
Ako otkažete najmanje 3 dana prije početka rezervacije, dobit ćete povrat cjelokupnog iznosa.
Nema dostupnih termina
Besplatno otkazivanje
Šefovi kuhinje na Airbnbu se provjeravaju po pitanju kvaliteta
Glavni kuhari se ocjenjuju prema svom profesionalnom iskustvu, portfoliju kreativnih menija i reputaciji izvrsnosti. Saznajte više
Vidite li problem?






